writing-img

Ponoči se zbuja in se postavlja na nogice....pomoč

clock-img

25.08.2011, 14:16

clock-img

_hruskica_

pencil-img

8

Pozdravljeni, rabim en nasvet. Imam 7 mesecev in pol starega fantka, ki mi je že pridno spal cele noč (12ur) brez prebujanja. Zadnje čase pa se mi zbuja ponoči in se postavlja na trebušček in potem še na nogice. To naredi velikokrat kar še v spanju in potem se prebudi in začne na ves glas jokati. Zanimam me, če imate kakšen nasvet kaj naj naredim ,da se mi ne bo v spanju postavljal na nogice in se s tem posledično tudi prebudil. user posted image

Lian 29.12.2010

clock-img

25.08.2011, 16:44

clock-img

emma83

pencil-img

635

Nič ne moreš, samo poleži ga nazaj. Moj je star 10 mesecev pa se v spanju poseda, jaz ga samo nazaj poležem in spi normalno naprej.

clock-img

25.08.2011, 17:21

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša se je še zaletavala v posteljico z glavo - to se dogaja ko shodijo in živo sanjajo do te mere da potem še v spanju neki kolovratijo okoli. bo minilo, je pa zoprno; naša sicer spi ok (kot dojenček je zelo mirno spala), samo od takrat je ona tak nemiren spalec - skoz se premetava in odkriva, tako da jo mamo v spalki in postelja mora met povsod eno ograjco, če ne, vmes tud malo na tleh odspi user posted image

clock-img

25.08.2011, 18:55

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

cakas, da mine...

nas se je prvic sam vsedel ravno med opoldanskim spanjem in se je zbudil, ker se mu je nekaj cudnega dogajalo. ko je pa ugotovil, se je pa tak zacel jokat, kot da je najmanj direkt na glavo padu user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

25.08.2011, 21:30

clock-img

_hruskica_

pencil-img

8

ojej pole bomo še kar en lep čas tako spali :( Hvala vseeno za vaše odgovore :)

Lian 29.12.2010

clock-img

26.08.2011, 07:52

clock-img

Anonimen

Jah predvidevam, da je pred kratkim pogruntal, kako se postavit na nogice? No in vse te nove pogruntavščine dojenčki radi potem ponoči "trenirajo". Jaz sem našo vedno samo brez besed položila nazaj, pobožala in šla ven iz sobice ... saj počasi mine user posted image

clock-img

26.08.2011, 19:09

clock-img

NeylaJ

pencil-img

30

ja, hurškica mi tko (ne) spimo že 3 mesece. obupuser posted image  
Sm že pomislila, da bi jo zavezala user posted image

clock-img

26.08.2011, 20:51

clock-img

november2010

pencil-img

706

Jaz ga dajem zdaj v čisto tanek žakelj - prvič da se ne postavlja (čeprav usede pa se), drugil pa zato ker s čimerkoli ga pokriješ zbrca s sebe in je žakelj edina rešitev.... poskusi.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem