writing-img

Ponovna reklamacija

clock-img

25.09.2009, 15:00

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Torej- po 3 mesecih uporabe se nam je izdelek pokvaril oz. ni več brezhibno delal. Smo ga peljali na servis, kjer so ga popravili in sedaj po 1 tednu od popravila se je zadeva ponovila. Zanima me, ali imam pravico zahtevati nov izdelek?Je pa še vedno v garanciji.

clock-img

25.09.2009, 15:02

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Imaš mi smo tiskalnik reklamirali trikrat na koncu niso imeli več starega modela in smo dobili nov modeluser posted image pa srečno

clock-img

25.09.2009, 20:08

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

ja, kolikor vem, lahko drugič zahtevaš novega. Sicer pa preveri na zvezi za varstvo potrošnikov. Bodo najbolj vedeli.

clock-img

26.09.2009, 10:46

clock-img

ajtim76

pencil-img

61

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

ja, kolikor vem, lahko drugič zahtevaš novega. Sicer pa preveri na zvezi za varstvo potrošnikov. Bodo najbolj vedeli.

V času reklamacije ti morajo serviserat ali zamenjat z istim. V kolikor se napake pojavljajo, so na servisu sanirali napako in ne vzroka. Če je to pogosto ti morajo izdelek zamenjat, kar v nasprotnem primeru bodo počas prišli do izteka garancije ob naslednji okvari pa se boš pod nosom obrisala. Točno ti bodo pa navedli na Zvezi potrošnikov. Samo mail s problemom jim pošlješ, pa dobiš odgovor v nekaj dneh.

Lp, Mitja!

clock-img

26.09.2009, 11:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: ajtim76

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

V času reklamacije ti morajo serviserat ali zamenjat z istim. V kolikor se napake pojavljajo, so na servisu sanirali napako in ne vzroka. Če je to pogosto ti morajo izdelek zamenjat, kar v nasprotnem primeru bodo počas prišli do izteka garancije ob naslednji okvari pa se boš pod nosom obrisala. Točno ti bodo pa navedli na Zvezi potrošnikov. Samo mail s problemom jim pošlješ, pa dobiš odgovor v nekaj dneh.

Kaj ni potrebno bit njihov član za pomoč?Drugače pa hvala!Bom poskusila.

clock-img

27.09.2009, 03:15

clock-img

ajtim76

pencil-img

61

http://www.uvp.gov.si/si/praktikum/pogosta_vprasanja/

evo link kjer že velik piše o reklamacijah. Za več majo pa tud mail pa jim pišuser posted image

Lp, Mitja!

clock-img

27.09.2009, 09:02

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: ajtim76

http://www.uvp.gov.si/si/praktikum/pogosta_vprasanja/

evo link kjer že velik piše o reklamacijah. Za več majo pa tud mail pa jim pišuser posted image

Hvala!Tole mi ful pomaga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem