writing-img

Ponovno nazaj v solo......

clock-img

10.09.2009, 08:03

clock-img

Mija79

pencil-img

108

V meni je ta zelja rasla ze kar lep cas .Letos se mi je nasmehnila sreca v nesreci.Po koncani srednji tehnicni soli,po 8 letih dela v proizvodnji,po rojstvu dveh otrok,po razpadli vezi ter po izgubi redne zaposlitve.....se mi je koncno izpolnila dolgoletna zelja .,vpisati se na studij in z zeljo ga tudi uspesno zakljuciti......upam, da si nisem zastavila prevelikih ciljev.Zanima me,ce se je katera izmed vas znasla v podobni situaciji ter kako se vam je vseskupaj izslo.Hvala za vasa mnenja,lep dan.....  

clock-img

10.09.2009, 08:05

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

seveda ti bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz imam majhnega otroka in dela izedno šolo in bom letos zaklučila oz. se vpisala naprej na faksuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2009, 09:04

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Vse je odvisno od tvoje organiziranosti.

Jaz imam tudi 2 otroka, sedaj sem sicer na porodniški, drugače pa sem v službi cel dan. Ko je bil prvi star 2 leti sem se vpisala na faks in sem sedaj vpisana v tretji letnik. Sicer imam veliko podporo partnerja, vendar pa bi se dalo tudi ob pomoči kake babice ali dedka.user posted image  Rada spim, vendar pa sem za voljo faksa bila premorana tudi manj spati in se odpovedati kakemu družinskemu sobotnemu izletu..... Če imaš željo po boljši izobrazbi in s tem posledično boljši službi in podobno naj te nič ne ovira. Boš videla, vse se ti na koncu izzide, le obupat ne smeš.....user posted image

So what....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem