IZVIRNO SPOROČILO: lilip
Pri nas pa gre en mesec na dopust pomočnica, drug mesec pa vzgojiteljica, tako da je vsaj ena njena vedno prisotna.
Tudi pri nas je tako, je pa zares velik vrtec, v LJ največji.
Mi našo čez poletje vzamemo ven, ker imamo možnost varstva pri babici in dedku. Letos bo tako doma od prihodnjega tedna dalje vse do 31.08.
Naša madam sicer v vrtec čisto rada hodi, zadnje čase sploh zelo rada, tako da jo moji starši, na njeno izrecno željo, pridejo iskat popoldan celo nekoliko kasneje, da se lahko zunaj na igrišču igra s prijateljčki in vzgojiteljicami.
Pri nas je zdaj, med dopusti, pravzaprav čisto luštno, ker je manj otrok, vse je nekoliko bolj sproščeno, vzgojiteljice so poznane in se lahko otrokom še bolj posvetijo, tako da naša prav v zadnjih tednih izredno uživa.
Se pa strinjam, da tudi otroci potrebujejo počitnice, zato podpiram, da vsak, ki ima le kakšno možnost, otroka vzame ven za nekaj tednov.
Naša je lani imela krizo samo prvi dan, potem pa je bilo ok. Letos predvidevam, da bo vrtec in prijateljčke kar malce pogrešala, še vedno pa pričakujem, da bo ob povratku 01.09. nekako mešano - žalost in veselje....