cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Popadek na CTG

clock-img

22.06.2005, 15:00

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Hojla punce... kako sem vesela. :bravo: Sva bila na kontroli pri G. in je CTG zabeležil popadek. :bravo: Rok je sicer v petek ampak stalno upam da bi bilo kaj prej (vsekakor pa vsaj ne veliko čez). Tako da nam je rekla, da bo treba kar počasi v porodnišnico, najkasneje v ponedeljek. Upam da me ne bodo od tam prevečkrat še domov poslali. 9nebesa

Komaj čakam! :duda:

clock-img

22.06.2005, 16:18

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Držim pesti, da bo kmal, hitro in čim manj boleče! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

22.06.2005, 16:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Bravo :bravo::bravo::bravo::bravo:
Vendar pa je lahko ta popadek lažen oz. imaš lahko tiste ta prave popadke šele čez nekaj dni (jaz sem bila v četrtek na CTG - ju in je zabeležil nekaj popadkov, rodila pa sem v nedeljo, s tem, da sem v porodnišnico prišla brez popadkov).

Želim ti, da bi se čimprej začelo, končalo pa čim hitreje in s čim manj bolečinami.
Potem pa le pocartaj svojo štručko :duda: in ji daj lubčeka še v mojem imenu.

LP:rozica:

clock-img

22.06.2005, 17:40

clock-img

Anonimen

Ja, danes je polna luna, mogoče ima to kaj vpliva?

clock-img

23.06.2005, 09:09

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

meni je CTG zabeležil ene 4 popadke, ampak me ni nič bolelo...pa so rekli v porodnišnici da njim to nič ne pomeni...za njih je važno kaj me čutimo :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem