cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Popadki

clock-img

04.12.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

To je moja prva nosečnost, pa me zanima, kdaj naj bi šla v porodnišnico? Sem mislila, da ko so popadki na 5 minut, pa mi zdej eni pravjo da moram it prej, ker mamo do porodnišnice 1 uro vožnje.
Kaj mi svetujete tiste, ki ste že rodile in imate to že za sabo? Res ne bi rada prezgodaj v porodnišnico letela, pa tud na poti ne bi rada rodila user posted image .
Hvala

clock-img

04.12.2007, 13:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če je to tvoj prvi porod, ne boš kar na poti rodila. Vendar bi jaz vseeno odšla malo prej, če je toliko vožnje do porodnišnice. Za vsak slučaj.

clock-img

04.12.2007, 13:20

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih imela že kakšni 2 uri na 5 minut, ko sva šla v P. Potem sem tam rodila po nadaljnjih 3 urah.

clock-img

04.12.2007, 13:22

clock-img

PIKICA07

pencil-img

40

Nam so v šoli za starše rekli, da pridemo v porodnišnico ko so popadki na 5 minut in trajajo doma 1 uro. če pa imaš 1 uro do porodnišnice, naj bi šla od doma ko se začnejo na 5 minut. Oz. konkretno tako so rekli, če imaš kakšnih 60 km do porodnišnice greš, ko so pol ure, na 5 minut. tako nekako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem