writing-img

Popadki

clock-img

03.02.2006, 18:26

clock-img

Anonimen

Punce, dejte mi povedat, če popdke čutiš v trebuhu ali višje. Sama sem zdele prišla iz trogovine, pa me vsake toliko časa ful zašraufa v predelu med popkom in prsmi. A mislite, da je to to? Sem v 35. tednu.
Hvala

clock-img

03.02.2006, 19:58

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Jaz sem jih začela čutit kot menstrualne krče in od zadaj v križu.

clock-img

03.02.2006, 20:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mene je zvijalo kot pri driski, torej spodaj. Mogoče ti pa želodec kaj nagaja?

clock-img

03.02.2006, 20:12

clock-img

Anonimen

nimam pojma..
mene je vceraj (sem v 29tednu) tako zvijalo cel vecer in ponoci, da sem bila vsa prestrasena. Ni pomagal magnezij, radenska, voda, caj.. nic.. Komaj sem se do wcja splazila.
No danes je malo boljse.

Ce ne bo minilo pojdi na pregled ali pa v porodnisnico, ampak to so lahko tudi lazni popadki- taki ki te pripravljajo na porod...

clock-img

03.02.2006, 20:38

clock-img

ona

pencil-img

3685

po mojem tudi niso popadki,bolj kakšne trebušne težave,popadke boš čutila tudi kot bolečine v križu!
pa srečno!

clock-img

03.02.2006, 21:33

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Če imaš popadke, jih moraš čutiti v križu in v spodnjem delu trbuha (med popkom in sramno kostjo) in otrdeva ti trebuh zraven. Tako je bilo pri meni, ko so bili lažni popadki in potem uni ta pravi popadki - hudi. Bolečine v križu, spodnjem delu in otrdevanje trebuha - znaki popadkov.

Če te pa boli med popkom in prsi, pa mislim, da je to bolj težave z želodcem ali kaj drugega. To zihr niso popadki.

Srečen in hiter porod ti želim.

clock-img

03.02.2006, 21:41

clock-img

ana/maja

pencil-img

10

popadki so podobni kot mestrualni krči!
samo, da so veliko hujši!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem