writing-img

Popadki 2.porod

clock-img

15.08.2008, 08:50

clock-img

maartinca

pencil-img

42

Dobro jutro,

mamice katere ste že drugič rodile prosim za pomoč, koliko časa morajo biti popadki na 10 min, da ste se odpravile v porodnišnico ? Pa še nekaj celo nosečnost nisem imela nikakršnih izcedkov, včeraj in danes me malo mučijo popadki vendar ni nobene sledi o kaki sluzi oz. čepu ? Gre samo za lažni preplah ??

Hvala za informacije ...

clock-img

15.08.2008, 08:58

clock-img

Nea

pencil-img

762

Jaz sem se drugič odpravila v porodnišnico ko so popadki bili že tako pogosti in boleči, da jih nisem mogla prenašat... Vrstili so se  redno vsakih 7-10 minut... čez tri ure pa sem rodila.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

clock-img

15.08.2008, 09:52

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz sem od prvega popadka pa do iztisa rodila v eni uri. Popadki pa so bili na 5. minut.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

15.08.2008, 13:20

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Jaz sem se zbudila s popadki na 5 minut, se napravila in šibala v porodnišnicouser posted image .

clock-img

15.08.2008, 13:41

clock-img

orka

pencil-img

912

jaz pa sem dva dni spremljala neredne popadke, tretji dan zjutraj pa sem jih od 7-9 ure spremljala da so se zgostili na pet min pol sem se šla pa še stuširat pa z rešilcem not. Pa v nobeni nos do sedaj ni bilo ne duha ne sluha o kakem čepu, tko da res velja za vsako drugače.

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

15.08.2008, 13:47

clock-img

Adelina

pencil-img

962

No, jaz pa sem imela popadke na 5 minut kar 5 ur, ko sem se končno odpravila v porodnišnico, ampak so bili zelo blagi in sem zato toliko časa odlašala. V bistvu sem bila morda malo preveč pogumna, ker mi je že 2.5 meseca pred rokom grozil prezgodnji porod, saj sem bila 3cm odprta, ampak res nisem hotela priti prekmalu v porodnišnico, ker bi me gotovo obdržali not, ker sem imela tisti dan rok. Sem pa tako rodila s svojimi popadki, če pa bi prišla takoj, ko so se začeli na 5 minut pa bi mi gotovo dodali umetne popadke. Ko pa so se začeli pravi, boleči popadki pa sem zelo hitro rodila-v porodni sobi sem bila manj kot 20 minut, ko sem že rodila. Tako da po moje je treba gledat tudi jakost popadkov in ne samo uro.

clock-img

16.08.2008, 20:41

clock-img

pufka

pencil-img

155

Jes sn mela lažne popadke 3 dni,pol sn pa šla na ctg ko so nehali pa mi je reko da naj grem v porodno da so že full popadki pa jih sploh čutla nisem user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem