writing-img

Popek

clock-img

19.08.2006, 19:45

clock-img

Anonimen

Moj 14,5mesečnik ima v notranjosti popkla ful rdečo kožo, ali katera ve kaj je to?user posted image Drugače je sam popek normaln, oz. tak kot je že od začetka

clock-img

19.08.2006, 21:48

clock-img

ona

pencil-img

3685

A si pomislila,da si mogoče sam to naredi?
naša tamala ima sedaj 19 mesecev in si že par mesecev "šlata"popek!Stalno si tišči prst notri in posledica tega je rdeč popek!jaz ji edino vsake toliko razkužim z razkužilom in to je to!

clock-img

19.08.2006, 22:07

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mogoče pa je kakšena smetka notri zašla(od oblačila mogoče), pa se je popek malo vnel-z bibi palčko(lahko jo namažeš z alkoholom) pobezaj malo notr, mogoče se bo kaj našlo! 

clock-img

21.08.2006, 09:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: ona

A si pomislila,da si mogoče sam to naredi?
naša tamala ima sedaj 19 mesecev in si že par mesecev "šlata"popek!Stalno si tišči prst notri in posledica tega je rdeč popek!jaz ji edino vsake toliko razkužim z razkužilom in to je to!

To je imel tudi naš navado. (sedaj je pa moj najbolj zanimiv, ker se mi je izbočil in mi ga hoče skoz šlatatiuser posted image ) Skoz si ga je nekaj drezal, posledica je bila seveda rdečica. Tudi jaz sem mu ga vsake toliko časa malo razkužila, pa namazala z Bepanthenom, pa je bilo.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem