writing-img

Popek

clock-img

07.08.2005, 12:57

clock-img

duda

pencil-img

30

Pozdravljene,

naša stručka je danes stara 9 dni in včeraj ji je odpadel popek. Ob koži je bila že pred tem popkovina mehka, belo zelene barve. Zdaj ko pa je krn odpadel, pa se je ta del pomaknil navznoter, tako da ga luknjica od popka pravzaprav zapira. Skrbi me, ker ga lahko čistim samo od zgoraj (ranica je drugače že zaceljena), suši se pa po mojem tudi ne, ker je ves čas zakrit - v luknici. Drugače popka nima vnetega, pa tudi gnojno ni. Prosim za vaše izkušnje in kakšen nasvet kako naj se lotim čiščenja (z gazo ga namreč lahko očistim samo po vrhu).

Hvala!

clock-img

07.08.2005, 12:59

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz sem popek čistila s vatiranimi palčkami, in ornk moreš not sčistit, da ne bo prišlo do vnetja! Vsaj tako so nam svetovali v porodnišnici!

clock-img

07.08.2005, 13:03

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem kar z vatirano palčko in alkoholom čistla, pa se mu je kar dolgo celil, ker je mel bolj močno popkovino. Saj se zaceli.

clock-img

07.08.2005, 13:24

clock-img

duda

pencil-img

30

V ljubljanski porodnišnici so nam rekli, da moramo popek čistit samo z gazo. Tudi patronažna sestra mi je tako naročila. Očitno nam dajejo različna navodila:zmeden:.

clock-img

07.08.2005, 13:26

clock-img

Anonimen

Men je tudi patronažna rekla, da ne smem s palčakami, ker nimam občutka:zmeden2:sicer sem pa morala tako, ker z gazico nisem prišla tja kot opisuješ:)

clock-img

07.08.2005, 14:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem čistila z vatiranimi palčkami.

clock-img

07.08.2005, 15:00

clock-img

Janika

pencil-img

307

Tudi jaz sem čistila samo z gazo, patronažna pa je čistila s palčko.

clock-img

07.08.2005, 16:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.08.2005, 22:26

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Jaz bi poklicala patronažno, da takoj pride, in naj mi dobro razloži zadevo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem