writing-img

Popkovina

clock-img

09.09.2008, 14:08

clock-img

Anonimen

Je že imela katera izkušnje s tem?
3 mesece noseča, na UZ je ugotovljeno, da popkovina ni povezana oz. ni tko kot bi moralo bitiuser posted image

clock-img

10.09.2008, 08:57

clock-img

R777

pencil-img

48

Jaz to nisem doživela in žal mi je zate...user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam tudi kaj to v končni fazi pomeni...Samo mislim, da je najbolj pomembno, da je otrok živ, da srček dela....drugo pa naj naredi narava....

Poznam primer, ko je znanka krvavela pri 20.tednih. Hudo. Trdili so, da sta dvojčka v trebuhu že mrtva in da je najboljše, da pristane na injekcijo, ki bi sprožila splav....Jokala je in ni mogla splaviti na ta način. Rekla si je, da će je že konec, naj bo potem vse po naravni poti....

Konca ni bilo....Splava ni bilo.....In so  po nekem času odkrili, da st aotroka živa. Rodila je čez dva meseca in sta še danes živa in zdrava.....

To je zgodba s srečnim koncem. Upanje vedno obstaja kljub vsemu.

Narava da zadnjo besedo....

Želim ti vse dobro in veliko poguma in modrosti za težave, ki so ti na poti...

clock-img

13.09.2008, 17:52

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Hei!

Pa je g.ziher, da je tko kot ti je rekla/u?? Meni je tud enkrat med pregledu rekla, da ima user posted image  težave s user posted image  pa sem bila potem do naslednjega pregleda skoz živčna... Vendar se je nato pokazalo, da je samo tako ležal in da je vse O.K.

Glavno je , da mu bije user posted image .... Držim pesti za vaju z user posted image ..in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem