writing-img

Popolarna trendy glasba

clock-img

30.09.2011, 10:55

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Zanima me, ali ima morda kdo na računalniku posneto popularno trendy glasbo (mp3-je); potrebujem namreč za jutrišnjo žurko za moj r.d., ampak
mi zaradi selitve ni zneslo snet dol z neta.

V mislih imam predvsem:
Lady GAga, Rihanna, Ne-yo, Maroon 5 (Moves Like Jagger), David Guetta..............skratka, glasba, ki jo vrtijo na radijskih postajah, MTV-ju

Včasih smo temu rekli "komerciala". Sem pa iz Ljubljane; pridem z USB-jem, do tebe, mi posnameš, v zameno za kakšno veliko čokolado/vino oz. stvar dogovora :)

tnx

Ženkica

clock-img

30.09.2011, 13:35

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Zanima me, ali ima morda kdo na računalniku posneto popularno trendy glasbo (mp3-je); potrebujem namreč za jutrišnjo žurko za moj r.d., ampak
mi zaradi selitve ni zneslo snet dol z neta.

V mislih imam predvsem:
Lady GAga, Rihanna, Ne-yo, Maroon 5 (Moves Like Jagger), David Guetta..............skratka, glasba, ki jo vrtijo na radijskih postajah, MTV-ju

Včasih smo temu rekli "komerciala". Sem pa iz Ljubljane; pridem z USB-jem, do tebe, mi posnameš, v zameno za kakšno veliko čokolado/vino oz. stvar dogovora :)

tnx

Ženkica

Ta mi je zakon, je glihkar na MTV. :)))

Ma si ziher, da bi na fešti na to plesali, pa Lady GaGa?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni