writing-img

Poporodna inkontinenca

clock-img

28.02.2009, 12:18

clock-img

Anonimen

Ta tema sicer ne sodi sem, vendar mi jo drugje ni uspelo oddat.
Zanima me, če je kakšna imela težave s tem?
Sem 10 dni po porodu do danes je bilo vse ok (kolko je lahko po porodu:)
Ponoči pa mi je ušlo, ne da bi sploh kaj čutila, da me na WC. Delam Keglove, kljub temu pa me je kar malo zaskrbelo.
Vesela bom vseh tolažb in predlogov.

pa srečno.....

clock-img

28.02.2009, 22:25

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

pravijo, da naj bi minilo do 1 leta, sicer obiščeš zdravnika. jaz nisem imela nobenih problemov... potem pa zadnjič kihnem... in evo kapljice...

ne sekiraj se... bo minilo. Delaj keglove vaje pa bo... malo počakaj. Šele 10 dni je... vsa si še razštelana... user posted image

clock-img

01.03.2009, 11:58

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Ja, jz sem imela te težave in sicer še kake 3 mesece po porodu sem morala paziti, da imam mehur izpraznjen, v nasprotnem primeru mi je večkrat ušla kakšna kapljica user posted image . Preventivno sem nosila kar higienske vložke, delala sem keglove vaje, pa je minilo sčasoma. Čeprav še zdaj po 3-eh letih še vedno tvegam če kihnem s polnim mehurjem user posted image .

clock-img

04.03.2009, 08:59

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem imela zelo hude težave z inkontinenco, šele kakih deset mesecev po porodu so se zadeve toliko popravile, da sem lahko normalno živela. Zdaj nimam več večjih težav, kakšna kapljica kdaj pa kdaj pa še. Sem pa dve leti po porodu.

clock-img

05.03.2009, 15:59

clock-img

nastasja

pencil-img

36

Si delala Keglov?  Kolikokrat na dan pa si stiskala mišice? Je dovolj 10 x po 10? Večkrat tako ne morem stisnit, ker sploh nimam občutka da kaj stisnem. Katastrofauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem