ronja, to kar se ti dogaja ni glih en navaden vozel na gonilni osi ali tajm looping.
To mi je več kot kristalno jasno, ker če bi bilo samo to, bi bil že popravljen, tako mi pa živce žre! Sem pa našla na netu eno, ki je imela popolnoma enak problem - in ga tudi na servisu niso znali zrihtat

, je ves čas vozila tja, pa ni nič pomagalo... No, tudi meni se ta problem večkrat pojavlja - samo zdaj stroj ni več v garanciji in bi rada zadevo dokončno zrihtala, ne pa da je vsake pol leta isto sranje...
Ja, če bi našla kakega strica, ki bi me bil pripravljen naučit, bi bil to bingo! Samo zaenkrat sem vozila na uradni servis (ker je bil pač v garanciji) in tam moraš zadevo pustit in potem prit ponjo - nočejo, da si zraven, ko probavajo in tudi kar dolgo traja, predno zrihtajo... Tako da... back to sq.1... Danes servis itak ne dela... Ga (stroj, ne serviserja - niso glih za v sanje;) pa že dobesedno sanjam!
Uh, to bi se res rada naučila! Pa na živce mi gre! Saj nisem tak moron, no - če to znajo oni, zakaj se ne bi mogla naučit jaz... Ja, vem, lubi ima en zelo dober argument - ker nimaš "service manuala" in nikogar, da bi ti to pokazal... Ampak to so sami detajli

.
Še razmišljam, ali naj se ga spet lotim ali naj si prišparam živce in počakam do pon. in najdem kakega strica.