writing-img

Poraščen hrbet

clock-img

10.06.2006, 15:08

clock-img

Anonimen

Vem da je malo čudno vprašanje ampak upam da mi bo lahko katera odgovorila. na forumu in nasplošno v knjigah  še nisem nič zasledila o tem. Moja user posted image  je stara tri mesece, in je v predelu hrbta od trtice pa nekje do sredine hrbta kar precej poraščena. So precej temne in dolge men se zdijo vedno daljše user posted image
Ali so tudi vaši user posted image  to imeli ? Kako dolgo je to trajalo da so  dlačice izginile, če so ? user posted image

clock-img

10.06.2006, 15:12

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Naš mali je imel skoraj do četrtega meseca precej dolge , črne dlačice po nadlahteh. Zdaj pa je gol kot dojenček user posted image

clock-img

10.06.2006, 15:36

clock-img

natalia

pencil-img

1423

naša jih tudi ima, po ušeskih jih je tudi imela, zdaj pa je vse veter odnesel...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

10.06.2006, 15:41

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Pri nas je bilo isto. Pa je zginilo. No, pri Leji še ni.
In tudi meni ni jasno zakaj pridejo tako poraščeni....

clock-img

10.06.2006, 19:13

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Naš je imel ob rojstvu malce poraščene ušeske. Zdaj pri skoraj 4 mesecih pa ima samo še par dlakic...user posted image Sem pa pediatrinjo na 1. pregledu vprašala, kako je s tem in je rekla, da naj bom kar brez skrbi in da bodo same čez čas odpadle.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

10.06.2006, 20:38

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Moja hči je bila tudi precej kosmata in sicer po ušeskih, čelu, hrbtu. Pa so dlake vse odpadle. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

10.06.2006, 20:58

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tamlajši,je pa imel "zalizce".user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.06.2006, 22:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Naš gospodič je bil kosmat od riti do sredine hrbta in po ušeskih. No, zam jih nima več, po hrbtu se pa še sedaj najde kaka kocina.

clock-img

13.06.2006, 00:39

clock-img

Anonimen

Naša ima trtico ful kosmato.user posted image Pa bo ziher zginilo, se ne bojim, da ne bi.

clock-img

13.06.2006, 17:03

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

baje naj bi bili novorojenčki po skoraj celem telesu poraščeni, vsem pa dlake prej ali slej (v prvih parih mesecih) odpadejo
moj je bil cel puhastuser posted image čist svetle dlakice, sm pa lih včeri ga gledala in sm si mislila zakaj ženske ne ostanejo skoz neporaščene tko kot so dojenčkiuser posted image  bi blo fajn k se ne bi blo treba brit:)

moj sonček je že "velik fant"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem