writing-img

Poraščenost v nosečnosti

clock-img

04.08.2008, 10:51

clock-img

Anonimen

Alo, punce!
Mene pa zanima, če se je še kateri v nosečnosti zgodilo, da so ji dlake po celem telesu grozno hitro rasle in da so bile na nekaterih predelih tudi temnejše, kot ponavadi. Sem v 23. tednu in sem pred kratkim začela to opažat, pa me kar malo skrbi kaka še bom ... ko en medved, ali kaj?! user posted image

clock-img

04.08.2008, 11:43

clock-img

mufi77

pencil-img

26

živjo,
tudi meni so zrastel dlake, ko sem bila noseča... s fantkom   user posted image  Na spodnjem delu brade imam enih pet dlak, ki jih skoz pulim, pa je mali star že 4,5 let... Ne vem al je blo to od hormonov al kej drugega... Tako da bodo očitno dosmrtneuser posted image

clock-img

04.08.2008, 11:47

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Jaz sem tudi v 23.tednu, pa tega pri sebi nisem opazila. Tako da ne vem kako je s tem. Mislim da ima vsaka svoje neke 'problemčke', ene srečnice pa sploh nimajo 'stranskih učinkov'.

Končno smo trije:)

clock-img

04.08.2008, 12:53

clock-img

ugi

pencil-img

843

IZVIRNO SPOROČILO: mufi77

živjo,
tudi meni so zrastel dlake, ko sem bila noseča... s fantkom   user posted image  Na spodnjem delu brade imam enih pet dlak, ki jih skoz pulim, pa je mali star že 4,5 let... Ne vem al je blo to od hormonov al kej drugega... Tako da bodo očitno dosmrtneuser posted image

Pri meni je bilo isto, mali star že 3,5, jaz pa še skoz pulim tistih 5 do 6 dlak iz brade ... kar nočejo nehat rast user posted image

clock-img

04.08.2008, 12:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ko sem bila noseča (s punčko), so mi dlake fuuul počasi rastle. Ko sem rodila, pa na enkrat spet normalno in mi je bilo kar čudno. user posted image

clock-img

04.08.2008, 13:26

clock-img

pufka

pencil-img

155

Meni tudi hitreje rastejo,pa na bradi jih mam že tudi 4 letauser posted image

clock-img

04.08.2008, 14:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

meni tudi hitreje rastejo, in od prsi pa do sramne kosti se mi je nardila črta iz dlačic al pa dlak ker so kr vidne, pa pod prsmi mam tak puhek,....drugače je pa vse normalno do zdaj, upam da ne bo še hujše user posted image

clock-img

04.08.2008, 15:37

clock-img

blaža

pencil-img

8795

user posted image Jaz sem bila poraščena med obema nosečnostima enako in to črtica po trebuhu. Hvala bogu je pol vse odpadlo. Tudi med prsmi, sem po tem samo z roko pobrala manjše dlačice in je šlo vse proč. To so pa hormončki.user posted image

clock-img

04.08.2008, 19:52

clock-img

Taši*

pencil-img

173

Med prvo nosečnostjo se mi je rast dlak ful upočasnila, nosila sem punčko, v dugi nosečnosti so mi pa kocine noro rastle, nosila sem pa fantka.

clock-img

05.08.2008, 10:20

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Js mam full dlak po trebuhu...že 1. sem ji mela, pa so pol zginle! Upam, da bodo zdej tudi.
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

05.08.2008, 11:04

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: urši*

Js mam full dlak po trebuhu...že 1. sem ji mela, pa so pol zginle! Upam, da bodo zdej tudi.
lp

enako user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

05.08.2008, 13:57

clock-img

gbranka

pencil-img

104

ah te dlake. Meni že na splošno zelo hitro rastejo, pa lase tudi. Sedaj pa se mi zdi da je še vse veliko hitreje. pač več dela zame. Dokler sama zmorem je vse ok, ko pa ne bom, bo pa težje. Mislim na noge in sramne predele.

sicer sem pa itak kot en medvedek. Porasla od glave do pet. user posted image

lp
Branka

clock-img

05.08.2008, 18:53

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

tudi jaz sem poraščenauser posted image . In to med prsmi in po trebuhu, kot grizliuser posted image .

clock-img

05.08.2008, 19:15

clock-img

čipka

pencil-img

1652

tudi jaz sem poraščena . In to med prsmi in po trebuhu, kot grizli .

enakouser posted image (sem v 38 tednu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem