writing-img

Poreč - Plava laguna

clock-img

12.06.2009, 22:06

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Lep večerni pozdrav vsem skupaj user posted image
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje letos v Plavi laguni, če je katera tam preživljala dopust. Naslednji teden se odpravljamo v hotel Zorna v Plavi laguni, pa me zanima, kaj lahko pričakujem. Ko toliko beremo in poslušamo o naostrenih odnosih s Hrvati, pa čeprav ne vem, zakaj naj bi politika vplivala tudi na odnose med nami, "navadnimi" ljudmi. Sama nimam namena nikomur komplicirat pa nikogar v slabo voljo spravljat... Upam, da so vaše izkušnje z obiskom pri naših južnih sosedih pozitivne in da bodo tudi naše počitnice super kot vedno doslej user posted image
Lepo se imejte, pa pridne bit user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

12.06.2009, 22:43

clock-img

Lunanai*

pencil-img

53

Mi smo bili v plavi laguni že večkrat za prvomajske in sicer v hoptelih Materada in Mediteran. Letos smo bili v Mediteranu, vse ok, osebje prijazno, nobenih problemov.

clock-img

12.06.2009, 23:13

clock-img

norge

pencil-img

377

Po moje bo super. Mi hodimo na tisti konec (sicer v kampe) že 30 let in je ful fajn!!! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem