writing-img

Poročilo v zvezi z brcami

clock-img

25.11.2004, 15:11

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Hojla punce
Hvala vam se enkrat za vso podporo in nasvete. :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
Bila sem pri G, ki mi je naredila CTG. Po 10 sekundah poslusanja :duda: srcka in mojih nekaj solzicah sreče, me je začela mala :roza: :duda: tako brcati, da je premaknila tisto sondico na mojem trebuhu.
Potem mi je G rekla naj se malo umirim, da na bo srcek prehiter in prevec brc - in je bilo vse OK.
Vmes je bil še en micken popadek in zdaj mi moja pikica že zpet dela izboklinice po trebuhu.
Mi je pa G rekla, da ona osebno raje vidi da pridemo tja preveckrat oz. tudi po nepotrebnem, kot pa da bi bilo kdaj prepozno.
Skratka punce HVALA VSEM še enkrat pa čuvajte svoje :duda: .

Tina

clock-img

25.11.2004, 15:16

clock-img

Tipi

pencil-img

431

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za:duda: in :rozica::rozica::rozica::rozica: za mamico.

lp:sloncek:

clock-img

25.11.2004, 15:29

clock-img

smrček

pencil-img

699

:bravo:Da je le vse v redu :bravo::bravo:
In čimveč brcik :):)

clock-img

25.11.2004, 15:45

clock-img

Janika

pencil-img

307

hja ne pa tko kot so mene na prvi pregled narovili sele v 10 tednu nosečnosti??!:ups:

clock-img

25.11.2004, 15:51

clock-img

frecy

pencil-img

76

Sam da je vredu!!:bravo::bravo::sloncek:

BOLŠ VEČKRAT NA PREGLED, KOT PREMALKRAT!!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

25.11.2004, 16:14

clock-img

dory

pencil-img

8852

:bravo::bravo: sem zelo vesela...drugace pa ima tvoja G se kako prav...bolje preveckrat kot premalo...danes je toliko tezav in posledic,da bolje,da ne veste zanje...

clock-img

25.11.2004, 19:20

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

sam da brca....mene je moja G naročila na prvi pregled sicer v 8t...sam zdej k je pa zbolela ga bom mela pa v 9...:rozica: za mamivo pa naj jo :duda: fajn pobrca

clock-img

26.11.2004, 06:29

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

No, samo da je vse OK!:bravo: Pridno se brcajta še naprej!
LP, Boni

clock-img

26.11.2004, 15:38

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem