writing-img

Poročna obleka

clock-img

24.05.2005, 23:29

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Punce, vedno ste polne dobrih nasvetov in idej...help!!!:((
Ker bova imela malo poroko, ne bom nevesta v tisti beli obleki...ampak?!:zmeden::ups: Do sedaj sem bila vedno na poroki, kjer je bila nevesta v bajni poročni obleki, jaz pa nočem tega...Kaj mi svetujete...grem k šivilji, da mi naredi obleko po meri? Sploh ne poznam nobene:zmeden: Ali naj lutam po trgovinah in merim vse sorte? Poroka bo pa septembra..

clock-img

24.05.2005, 23:40

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

jaz sem imela hlačni kostim, pa korzet in špičake, ker je bila mini poroka; le najožji družinski člani in priče, niti ni pasala kakšna razkošna kiči obleka ;)

clock-img

24.05.2005, 23:59

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Saj tako bo tudi pri naju..:)
Brez gužve:bravo:

clock-img

25.05.2005, 00:20

clock-img

Anonimen

Jest sem mela narejeno po meri zelo enostavno in s prosojnim plaščkom čez. Jo lahko letos oblečem, ker je bela in. Res ful enostavna, sem jo pol še za na gala ples enkrat mela. Pa čevlje tudi. Mi je pa prjatlca od mami sešila. Mi une torta obleke sploh niso potegnile.

clock-img

25.05.2005, 04:31

clock-img

Anonimen

U, veš kašno bi jst, če bi jo kdaj rabila: tanke naramnice, stisnjeno pod prsmi, potem pa spuščeno skoraj do tal. Iz enega lahkega tankega blaga, mogoče bi ble gor lahko celo kašne drobne rožice...podoben model, kot so nosile v Prevzetnosti in pristranosti, če si gledala.

clock-img

25.05.2005, 06:04

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jaz sem imela temnordeč korzet in gladko krilo umazano bele barve. Pa rdeče čevlje in za šopek eno rdečo vrtnico. Fajn bi bilo, če greš malo v izposojevalnice kar tako probat, da vidiš kaj ti paše. Saj tam nimajo samo bajnih poročnoh oblek ampak tudi kake take manj komplicirane.

clock-img

25.05.2005, 08:00

clock-img

Anonimen

http://www.thebridalshop.com/Prom_and_Evening.htm

Če malo pobrrskaš po strasni lahko najdeš dobre ideje!

Bojana

clock-img

25.05.2005, 08:09

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Jaz sem imela hlačni kostim, ker sem se isto kot Jana73 poročila v najožjem krogu, brez vsakeršnega taralalahopsasa. Se mi je zdelo, da kakšna bajna obleka ne bi bila glih najbolj primerna.

Kostim je pa bil bel z nežnimi črnimi črtami. Jaz sem ga kupila v trgovini, ker mi je pasal, brez da bi ga bilo treba krajšat.

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

25.05.2005, 08:25

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ravno v soboto sem v Bistri videla nevesto v bordo večerni obleki. Poglej malo po trgovinah-boš dobila polno idej.:rozica:

clock-img

25.05.2005, 08:44

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Midva če se bova, se bova pa kr v jeansu.;)

clock-img

25.05.2005, 08:56

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

nasy, saj ni nujno da za majhno poroko kaj "preprostega" maš. ali pa kostim. omisli si nekaj, kar je po tvojem okusu, pol pa pejd v lov iskat...
sicer je pa nas blo tud samo 11 na poroki, pa sem vseeno vzela v izposojo eno super lepo obleko - že zaradi forme in spominskih slik...
saj ni treba pretiravat, glavno, da se dobro počutiš v njej, saj je to tvoj dan, ki naj bi bil najsrečnejši v tvojem življenju. za to se pa splača mal potrudit in zrihtat....

LP :rozica::rozica::rozica:

clock-img

25.05.2005, 08:57

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Jaz bom drugi mesec v belo rdeči kombinaciji. Nič komplikacij s poročnimi oblekami ali čim drugim. Poroka tudi v družinskem krogu in nekaj prijateljev. Bo pa sredi tedna, samo "obred" (civilni) in pogostitev na prostem. Malo drugače od klasičnih ohceti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem