writing-img

Porod dvojčkov

clock-img

27.07.2007, 16:23

clock-img

Tadeja 1976

pencil-img

45

Danes sem izvedela, da sta moja dva sončka v medenični vstavi. Zanima me ,če je katera od vas, ki je že rodila imela isto in kakšen je bil porod - naraven, ali carski rez. Lepo prosim, če mi lahko katera opiše svojo izkušnjo.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 19.8.2007 12:15:14 >

clock-img

27.07.2007, 16:26

clock-img

emaa

pencil-img

7450

medenična vstava je indikacija za CR. Pri meni je bil dvojček A od 26. tedna v medenični vstavi, B poa kakor se je spomnil. Imela sem CR (sicer sem planiranega malo prehitela, ampak ni bilo druge opcije). 

clock-img

28.07.2007, 19:11

clock-img

nektarina

pencil-img

858

Moja dva sta ležala eden medenično in eden glavično. Imela sem CR. Ginekolog pa mi je to omenil  že kakšen mesec prej. Planilrali  smo  datum za CR , ampak sta nas moja dva prehitela in sem  rodila  v 36 tednu  in 4 dni. Vse je potekalo  BP.

clock-img

17.08.2007, 16:44

clock-img

Jesica

pencil-img

73

Imela sem CR, zaradi medenične vstave. Enostavno ne gre drugače. Porod se je začel spontano, odtekla voda in so hitro naredili CR.

clock-img

18.08.2007, 12:21

clock-img

mpotocn

pencil-img

111

Prva je bila v glavični in druga v prečni legi.
Odtekla mi je voda in pri prvi ni blo problema s porodom, druga pa nikakor niso mogli obrnit in je ostala v medenični legi, ni se spuščala, pa popadki so popustili, zato so se po dobri uri odločili za CR.

Vse dobro
Mojca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem