writing-img

Porodniška in kredit

clock-img

12.08.2006, 21:13

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Zanima me, če je možno v času porodniške dobiti kredit? Sicer sem zaposlena za redno, trenutno pa sem v porodniški. Rada bi vzela kredit, da bi starega poplačala in ostalo porabila za nekaj drugega.

Hvala vnaprej za odgovore!

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

12.08.2006, 21:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

je možno, če si le kreditosposobna.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

13.08.2006, 12:23

clock-img

Anonimen

Pomoje, če prineseš potrdilo, da si zaposlena za nedoločen čas in dokažeš kreditno sposobnost, da ne bi smelo bit problema. Izkušenj pa nimam s tem.

clock-img

13.08.2006, 23:28

clock-img

ALINA55

pencil-img

76

Seveda se da. Jaz sem si ga uredila ravo prejšnji mesec. Malo več potov imaš, ker moraš pole za kredit dati potrditi v službi, kot tudi na centru za socialno delo. Jaz sem se zmenila tudi tako, da mi kredit črpajo kar iz trajnika. Samo pazi na datume na polah, ker so lahko pole stare le dva tedna (meni so v službi pustili datum prazen, tako da sem ga sama vpisala, ko sem vse uredila na centru za socialno delo). Meni so namreč komplicirali na banki, ker sem morala priložiti originale zadnjih treh plač pred porodniško pa še zadnje tri originale iz centra za socialno delo, ki pa jih seveda nisem imela.
Dobro uredi in lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil ALINA55 -- 13.8.2006 23:29:50 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem