writing-img

Porok

clock-img

25.03.2006, 09:16

clock-img

Anonimen

Pri kreditu rabim poroka. Zanima me če kdo ve slabe lastnosti pri poroku. Mislim na to ali lahko ima on kakšne  minuse pri tem. A lahko vzame nekoč tudi on kredit ali je to ovira. user posted image

Hvala za odgovore

clock-img

25.03.2006, 09:31

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Seveda lahko vzame kredit, saj ni on kreditojemalec v tvojem primeru. Slabo zanj je le to, da mora kriti tvoje obveznosti v kolikor jih ti ne zmoreš.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

25.03.2006, 14:57

clock-img

Anonimen

Ja, zato nobenemu zamerit, če noče iti za poroka. Meni bi bilo nerodno komurkoli sploh reči. Raje zavarujem.

clock-img

25.03.2006, 20:57

clock-img

Anonimen

Ja saj gre preko zavarovalnice, ampak ker imam nizke prejemke rabim enega poroka.user posted image

clock-img

27.03.2006, 10:09

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ali lahko ima on kakšne  minuse pri tem.

Prijatelju sem porok že ne vem več koliko let. Še nekaj let in bo konec 20letnega poroštva.

Kadar zamuja splačilom obroka (zaradi spremeb bančnega računa ali podobno) tudi za nekaj dni, dobim obvestilo, da zamuja s plačilom in da bodo drugače meni trgali.

Če bi slučajno izgubil službo, bi moral jaz odplačevati. Poroštvo je poroštvo in ni samo papirno. Ko gre zares vzamejo tebi. Saj si porok. Za sebe vem, da za poroka več ne grem (če se le da).

clock-img

27.03.2006, 10:44

clock-img

katis

pencil-img

975

Ja pa pri poroštvu je še nekaj. Kolikor je meni znano, mora biti porok kreditno sposoben. poleg tega se za znesek anuitete kradita, za katerega je porok, njegova kreditna sposobnost zmanjša - to pomeni, če je kreditno sposoben v višini 50.000 Sit mesečno in ima poroštva za npr. 40.000 Sit mesečno, bo lahko sam najel kredit le z anuiteto 10.000 Sit.
Ampak poudarjam - kolikor je meni znano - lahko pa, da je sedaj kaj drugače...

Veliko sreče!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

27.03.2006, 12:50

clock-img

Anonimen

Katis, ni več tako.

clock-img

28.03.2006, 13:31

clock-img

Anonimen

Dve vrsti poroštva je . Eden je tak kot ga opisuje katis, en pa je....... ?

Jaz nebi šla nikoli za poroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem