writing-img

Porova juha

clock-img

12.10.2006, 13:16

clock-img

muška

pencil-img

3223

kako naredite dobro porovo juho?

clock-img

12.10.2006, 13:28

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz najprej prepražim por na margarini ali maslu, nato dodam moko (še malo pražim), zalijem z vodo in nato dodajam malo vegete, poper, sol (po potrebi) in na koncu še kislo smetano. user posted image  Upam, da nisem kaj pozabila!

clock-img

12.10.2006, 15:28

clock-img

Anonimen

moja porova juha:

Por narežeš na kose, narežeš eno čebulo in daš vse skupaj kuhat v posodo z vodo (cca liter vode, ena čebula in 2 pora), še bolje je če daš kuhat v jušno osnovo, če je nimaš pa daš v vodo kocko (zelenjavno ali govejo). Kuhaš toliko časa da se por zmehča oz. razkuha cca.20 min, zmiksaš s paličnim mešalnikom, dodaš kislo smetano, postrežeš z zlatimi kroglicami. Njamy!
zelo enostavna juhca!

clock-img

12.10.2006, 19:38

clock-img

Anonimen

JAz dam še zraven kuhat en krompir, da je juha bolj gosta, pa potem vse s paličnim zmiksam

clock-img

12.10.2006, 21:43

clock-img

muška

pencil-img

3223

Hvala user posted image

ker par ur nisem imela interneta, sem juho naredila po svoje

por sem narezala, prepražila, zalila z vodo, dodala jušno kocko; ko se je zmehčal sem to juho zmlela s paličnim mešalnikom, dala notri 2 kocki Zdenka sira in juha je bila fenomenalna!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem