cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Portalak

clock-img

26.09.2007, 12:05

clock-img

helenav

pencil-img

2492

Pozdravljene.

Ker sem že od poroda ( en mesec) zaprta in grem težko na blato, mi je babica svetovala Portalak. Vendar imam občutek, da tako kot meni pomaga , pomaga tudi moji punčki. Imam občutek da je njeno blato pretekoče. Je mogoče da je zaradi tega sobila drisko.

Se  pa dojiva in jaz pazim na prehrano.

clock-img

26.09.2007, 12:41

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Ja, Portalak se prenaša na mleko. Prav tako DOnat.

clock-img

26.09.2007, 12:48

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ja, Portalak gre v mleko. Probaj z glicerinskimi svečkami, so tudi za odrasle. Kupi se jih pa v lekarni brez recepta.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

26.09.2007, 13:27

clock-img

kety99

pencil-img

113

Meni ga je predpisala ginekologinja, pa sem jo vprašala, če kaj škodi dojenčku, pa je rekla da ne...

clock-img

26.09.2007, 14:18

clock-img

Iša Biša

pencil-img

34

vsi dojenčki imajo precej redko blato, sploh dojeni. tako da mislim da ni od tega...

sama sem probala vse: donat, suhe slive, portalak... rezultat: drekec je bil zmeraj enak.
tko da nma velikega vpliva ...

clock-img

26.09.2007, 18:26

clock-img

simona76

pencil-img

255

Kaj pa vem, po mojem pa vpliva tudi na dojenčka. Jaz sem ugotovila, da ne smem pit čaja za dojenje, dobi drisko user posted image !

clock-img

26.09.2007, 21:36

clock-img

morje10

pencil-img

186

Meni je pomagal sirup Prorektal S, ki je izdelan na  osnovi laktuloze, ki dojenčku ne škodi. Bila sem zaprta oz. je bilo odvajanje zelo boleče. Po približno tednu dni uporabe se je uredilo in ga nisem več potrebovala.

clock-img

26.09.2007, 21:41

clock-img

A.

pencil-img

36

Poskusi z lanenim semenom. Meni ga je svetovala babica v porodnišnici in mi je fuuuull pomagalo. LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem