writing-img

Poskok v rasti?

clock-img

22.12.2007, 17:27

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

Pozdravljene!

Zanima me, kako so se vaši otročički obnašali, ko bi naj bil poskok v rasti.
Imamo namreč 7 tednov starega sinčka in je že 1,5 teden nemiren, dojiva se na vsako uro, včasih na pol ure, sam se neki cmeri - ne tako, da bi jokal, ampak ko bi izražal nezadovoljstvo, pa saj niti ne znam opisat, kr neki no. Ne tak se nosit, ne drgač. Me začne že kar skrbet, da če ga mogoče kaj boli, pa je to to, jaz pa mislim, da je poskok v rasti ali že kaj. Joj, ampak je res težko naredit in vedet naredit prav. user posted image user posted image

Pozdravček vsem.

clock-img

22.12.2007, 19:32

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Nekje pri starosti 6 tednov je poskok v rasti čisto normalna stvar. Naš se je dojil vsake pol ure user posted image , no potem se je pa umirilo. Naslednji tak poskok je nekje pri starosti 3 mesecev.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

22.12.2007, 19:40

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Jaz mislim, da te nima kaj skrbeti, če bi ga kaj bolelo bi že pokazal. Če te skrbi, pojdi k svojemu P in meri težo pred in po podoju, mogoče tvoje mleko ni dovolj hranljivo. Probaj mu dati dodatek pa boš videla. Moja pupa je bila taka nekje pri 3m sploh je nisem mogla nasitit, pa se je kasneje umirilo.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

22.12.2007, 19:44

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Potem mi imamo še vedno poskok v rasti pri 6 mesecih user posted image
Se dojimo na 1urco še vedno,včasih tudi na 2

clock-img

22.12.2007, 20:13

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

kolko časa pa pol to traja?

clock-img

22.12.2007, 23:08

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Jaz sem temu rekla preskok v razvoju. Pri dojenčkih na vsakih 6 tednov, potem so pa daljši intervali. To je nekako moja teorija. Julija ima pa ob tem še vročino. Pri nas pa to traja kakšne 3-4 dni.

clock-img

23.12.2007, 00:45

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

pri vsakemu je lahko drugače
moj se je prva 2 meseca dojil ponoči in podnevi na  pol ure, 1 uro ali max. 2 uriuser posted image
je pa zrasel vsak mesec 5cmuser posted image
pol pa kr naenkrat na 3 ali 4 ure, ponoči pa spi tudi 10 ur brez hranjenja
lahko pa pride spet kak poskok v rasti in bo spet več rabil
če pa bo še naprej rasel po 5 cm/mesec, bo kmalu on mene nosil ne js njegauser posted image

lahko pa ima tut kake krčke, pa ga mal ščipa v trebuščku

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem