writing-img

Poslikava otroške sobice

clock-img

07.08.2007, 14:12

clock-img

Allia

pencil-img

251

Obstajala je neka tema, kjer si lahko dobil ideje o poslikavi otroške sobe, zdaj pa ne vem več kje bi jo našla.Uzela jo magla.user posted image Ne, res, enostavno je ne dobim.Vem, da je nek par, ki se ukvarja s tem in ju lahko vprašaš za nasvete.
Imamo namreč rumeno sobico, zdaj pa sem v dilemi kako bi jo prebarvala in poslikala.
Ideje???

clock-img

07.08.2007, 14:28

clock-img

Anonimen

Safari varianta user posted image  

Ali pa plaza, rozice ... katerega spola pa je otrok?

Ja, debate o tem paru pa ne najdes zato, ker je neplacana reklama, to je pa na portalu prepovedano user posted image

clock-img

07.08.2007, 14:46

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

ravno danes je že bila podobna tema o poslikavi sobice tukaj

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

07.08.2007, 21:45

clock-img

Allia

pencil-img

251

Imamo punčko, ampak če bo v drugo fant mora biti soba nevtralna.

clock-img

07.08.2007, 23:05

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi imamo pri obeh rumeno podlago (vse stene so rumene)...potem imamo pri user posted image  na eni steni (tista, ki ni pokrita z omarami in posteljo) pobarvano z lila v obliki cvetnih listov (tako ven iz kota, 3 veliki listi), gor pa polepljene dekliške sličice iz BC...pri user posted image  imamo pa na 1 steni (ki tudi ni založena) v obliki hribov pobarvano z zeleno, gor pa so polepljene živali, tudi nalepke iz BC...vse nalepke se brez problemov odstranijo tako da jih lahko menjamo za druge ali pa pustimo samo pobarvane stene user posted image

jaz nisem za tiste poslikane varjante, ker se še sama hitro naveličam ene stvari, kaj šele otroci, ki bi imeli danes živali, jutri  figure iz risanke avtomobili (po hribčkih potegneš s sivo barvo cesto in je to to), drugič iz druge risanke medo pooh (samo menjaš nalepke) itd....se mi zdi tako še najboljše user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

07.08.2007, 23:25

clock-img

Allia

pencil-img

251

Pravljica, dobra ideja. Na to nisem niti pomislila.Samo mi imamo pograd(čeprav imamo zaenkrat enega otroka), tako da bo fraj le en stena in bom moirala nekaj zmislit.

clock-img

08.08.2007, 00:36

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja saj ponavadi je v sobi fraj 1 stena user posted image  in samo 1 steno rabiš, da jo poslikaš oz. opremiš po "otroško" in soba bo zaživela...okoli je itak dovolj pisano user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

08.08.2007, 16:49

clock-img

Allia

pencil-img

251

Zaenkrat sem si zamislila, da bi tisti 2 steni po kateri pridejo omare in postelja pobarvala oranžno (sobica je rumena), drugi dve pa kombinacija oranžne in svetle zelene kjer bi narisla kakšno naravo, pa ptičke, metuljčke, bambi,...nekaj tacgauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2007, 21:46

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Jaz mam nekaj slikic v albumu.To pisano zmešnjavo v njeni igralnici ,si je ona zaželela.

clock-img

10.08.2007, 00:55

clock-img

Allia

pencil-img

251

Lusa, full lepo.Jaz pa še kar meljem glede sobe in se ne morem odločit kaj in kako.Iščem kakšno luštno slikico, da bi jo projektirala na steno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem