writing-img

Poslovni račun

clock-img

22.02.2007, 15:25

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Helo

Dejte mi mal pomagat...sploh tist ek ste v fohu :)

Pri kateri banki se splača odpret poslovni račun ?  Kakšni so stroški in ugodnosti ?
Mal sem gledala po netu...pa vseeno.

Izkušnje ?

Hvala

Lp,
Wahoo RR

clock-img

22.02.2007, 19:12

clock-img

ona

pencil-img

3685

Vidim,da ti ni nobeden odgovoriluser posted image
Glede tvojega vprašanja je malo težko odgovorit,saj so več ali manj vse banke iste,ni dosti razlike,tako,da je čist vseeno kje odpreš račun!
Edino,ko jaz plačujem račune od raznoraznih firm,imajo dosti računov odprtih pri hypo alpe adria bank in nova ljubljanska banka

clock-img

22.02.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

Prej sem bila na SKB in sem bila vedno bolj nezadovoljna, zato sem prešaltala na Sparkasse. Se pa nisem grozno poglabljala v podrobnosti. Te kaj konkretnega še ekstra zanima?

clock-img

22.02.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

Hypo.

clock-img

22.02.2007, 21:19

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Hvala

Ja...danes sem bila na Bank Austrii...ker imava pač tam že osebne račune...pa so svinjsko dragi za poslovne račune.
Pol sem pa recimo vidla banko Koper...ki je pa dosti cenejša.

Res se ne spoznam na te stvari. Ne še...
Sploh ne vem kaj točno bom rabila...no važn je da imam online banko...ostalo pa še ne vem...

Lp,
Wahoo RR

clock-img

22.02.2007, 21:27

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Jaz imam A banko.. se mi zdi, da je daleč najcenejša.

clock-img

22.02.2007, 22:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz imam že od srednje šole osebnega na NKBM, pa sem si še poslovnega odprla pri njih - ker imajo v naših koncih največ poslovalnic, matična banka pa je odprta od 8.00-17.00 tako, da lahko kadarkoli grem na banko. Pa najlažje je s prenosi iz poslovnega na osebni rač, če imaš isto banko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2007, 22:39

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mislim, da je v današnjih Financah primerjalna tabela z raznimi stroški - če želiš lahko ju3 pogledam, ker sem jih v službi pustila user posted image  

vem le, da je Raiffeisen Krekova banka spustila ceno za nakazila v tujino user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2007, 23:08

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Jana73...bi lepo prosila, ja :)

Hvala

Lp,
Wahoo RR

clock-img

22.02.2007, 23:53

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Factor banka pa  Hypo banka, zadnje čase slišim, da jih kar veliko odpira poslovne račune prav na Hypo  banki

clock-img

23.02.2007, 09:06

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

tabela (stran 22-23) je za fizične osebe user posted image  - predlagam, da po webu pogledaš za cenikom za pravne osebe user posted image

clock-img

23.02.2007, 20:53

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

ok, hvala vam punce...user posted image

Si bom še malo ogledala...

Lp,
Wahoo RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem