writing-img

Posoda, pribor... bla bla bla

clock-img

15.03.2007, 14:11

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Zanima me, kje ste kupovale kej vašo posodo. PRosim POCENI. Ne mi naštevat take piskre, ki stanejo po 50€. Sem študentka in iščem čim ceneje stvari. Rabila bi en majhen (res majhen) pekač, pa valjar za testo, pa žlice ( ne tiste, ki 3 kom stanejo 5€, ampak cenejše variante)... Hvala za pomoč Lp

clock-img

15.03.2007, 14:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Mercator ali pa Baumaxx samo vedi, da kvaliteta je pa user posted image

clock-img

15.03.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

Posodo v Šparu ali Tušu,bla,bla,bla pa ne vem kje imajo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem dosti kupila v interšparu, pa merkurju(lonci so tam dragi). Mislim da je bil interšpar še najcenej.

clock-img

15.03.2007, 19:25

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Če imaš možnost se odpelji do  Ikee  -lahko blablaba zapraviš za blablabla reči user posted image user posted image .

Maš pa vse od pribora, krožnikov, kozarcev... Za posodo ti ravno ne znam svetovati (uporabljam večinoma Tefalove piskre), imam pa raznih drobnarij Ikejinih in sem zadovoljna user posted image

clock-img

15.03.2007, 22:51

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če imaš možnost se res odpelji do Ikee v Graz. Drugače pa ima tuš te zadeve kar poceni, mislim da najceneje.

clock-img

16.03.2007, 21:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Midva sva enkrat gledala žlice v Sparu, so bile po robu tako ostre, da bi se lahko urezal na njih. Mogoče pa so dvonamenske-uporabne še kot nožuser posted image

No, jih pa imajo v Sparu več različnih, nekatere so čisto ok, samo malo preveri robove, preden kupiš.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

16.03.2007, 22:04

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IKEA, ugodno, lepo in kvalitetno.

clock-img

16.03.2007, 22:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IKEA, ugodno, lepo in kvalitetno.

Ikea Startbox

user posted image

user posted image

To stane 79 € in vsebuje 41 kosov

Pa še drugi, ki vsebuje 60 kosov, za 79,90

user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.03.2007, 21:55

clock-img

Anonimen

Sem ti hotla napisat, da Spar, ker sem jaz tam večinoma še kupovala pred leti, ko sem šla na svoje, ampak sem zdajle proti temu iz Ikee brez besed.user posted image Škoda, ker nisem pred leti vedela za to.

clock-img

22.03.2007, 07:14

clock-img

G in T

pencil-img

953

Lonce se ne splača kupovat slabše kvalitete, ker jih moraš kmalu zamenjati. Sama prisegam na "rosfraj" (Massimo), in Tefal posode so super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem