writing-img

Posoda kruhomata - čiščenje

clock-img

15.01.2008, 09:59

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Kruhomat imam že kar nekaj časa in ga vsakodnevno pridno uporabljamo user posted image

V bistvu ne vem, od kod, ampak nekje sem pobrala, da se teflonska posoda kruhomata ne sme prati v pomivalnem stroju user posted image  Torej jo jaz lepo vsakič čistim na roke user posted image  In potemtakem vsaj od zunaj ni brezmadežna - si ne upam pretiravati zaradi tesnil.

No, pred kakšnim tednom je bil naš kruhomat na servisu (crknil je jermen - še v garanciji) in posoda je prišla nazaj zdrgnjena v nulo - od zunaj in od znotraj. Je pa zagotovo naša, ker jo prepoznam po manjši "buli", ki jo je dobila ob padcu s pulta user posted image
Nekako ne izgleda, da bi jo nekdo ročno drgnil, razen, če bi v zunanji kotičkih uporabil mini pilico za nohte ali zobotrebec, zavit v "šmirgl" papir user posted image  - me je sram vprašati na servis, če jo je fliknil v pomivalca, zato sprašujem vas:

se sme posoda kruhomata prati v pomivalnem stroju??

Hvala za pomoč user posted image

clock-img

15.01.2008, 11:15

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Midva sva jo enkrat fliknila kar v pomivalca, pa je bilo vse ok ... jaz bi na tvojem mestu vseeno kar vprašala na servisu, kako so jo sčistili, zgubiti ne moreš nič.

clock-img

15.01.2008, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.01.2008, 12:48

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

tudi mi jo peremo v pomivalcu..pa je zaenkrat še čist vredu

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

15.01.2008, 12:49

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Jaz jo pomivam na roke, kot piše v navodilih. Pa je vseeno mičkeno odrgnjena sem in tja user posted image .

clock-img

15.01.2008, 13:33

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Hvala, punce user posted image  Sem se odločila, da bo kdaj pa kdaj tudi naša posoda pristala v pomivalcu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem