writing-img

Posoda za indukcijo - Rutar

clock-img

02.09.2007, 13:16

clock-img

karmenca1

pencil-img

3

V katalogu sem zasledila 4-delno posodo Fissler (99 EUR), ki naj bi bila primerna tudi za indukcijo. ali jo katera mogoče že uporablja, kajti ko sem preverjala ceno pri uvozniku ni navedeno, da je uporabna tudi za indukcijo. In ker je Rutar  pač Rutar... se rajši pozanimam, ker sta 2 seta poceni nekvalitetna seta v kuhinji dovolj. Hvala.

clock-img

02.09.2007, 14:09

clock-img

mayy

pencil-img

321

Posoda za indukcijo je dražja, lahko jo pa preveriš z magnetom. Če se magnet prime na dno posode je posoda prava. Jaz vedno nosim s sabo magnet.

clock-img

02.09.2007, 14:34

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Zal ni trik samo v magnetu. Ce je debelina dna premajhna, se slabse kuha (indukcija manj prime, lahko kdaj razlozim kako deluje indukcija). Najbolje je posodo preveriti doma, ampak to je velikokrat nemogoce. Jaz te posode kupujem v IKEAi in so zelo zelo kvalitetne, zal pa tudi tam niso noro poceni.

clock-img

02.09.2007, 18:36

clock-img

karmenca1

pencil-img

3

Živjo!

Hvala za odgovore, niti se mi ne gre toliko za ceno, pomembnejše mi je razmerje cena/kvaliteta. Nebi več kupovala najcenejše, pa tudi ne najdražje. Neka srednja varianta bi bila najboljša...

Mogoče nisem razumljivo napisala, kakšna posoda je primerna za indukcijo, vem, iščem pa tako kvalitetno :)

clock-img

02.09.2007, 21:41

clock-img

kobacaj

pencil-img

100

Ojla!

Jaz sem šla v Rutar, ker sem ravno to posodo želela kupiti, pa je rekla prodajalka, da je prišlo do tiskarske napake! user posted image   Ni namreč za indukcijo ampak navadna posoda samo za steklokeramično ploščo.

clock-img

04.09.2007, 23:01

clock-img

karmenca1

pencil-img

3

Se mi je kar zdelo da bo kej takega.. čisto podobno Rutarju... Hvala za info! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem