writing-img

Postava po porodu

clock-img

20.04.2005, 21:08

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Zanima me, koliko vas je, ki ste po porodu samo z dojenjem izgubile pridobljene kilograme ali pa imate po porodu še lepšo postavo kot prej. Ker zasledujem, da je čisto različno-ene dojijo, pa se kile ustavijo pri +x, enim pa skopnijo zgolj z dojenjem. Jaz sem taka srečnica:bravo:, pa ve?

clock-img

20.04.2005, 21:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

20.04.2005, 21:10

clock-img

india

pencil-img

5342

Ostalo vse :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

20.04.2005, 21:11

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Po porodu sm mela idealno postavo, ker med nosečnostjo ni blo placa v želodcu:)-:)-:)-, še prej pa slabost in bruhanje. Pol sm se pa zredila za ene 5 kil, kljub dojenju. Ma zdej pa delam na tem, da bi se normalizirala nazaj, pa se kr neki zgovarjam, sej loh jem ful, k dojim...

clock-img

20.04.2005, 21:15

clock-img

mmetel6

pencil-img

42

Jaz sem prišla po obeh porodih iz porodnišnice s petimi kg manj kot pred nosečnostjo. Potem pa sem kljub dojenju vzhajala kot kvas za osem kg. :((
Po 3MD sem to izgubila (10 kg) in se trudim, da bi še.
LP, Marjeta

clock-img

20.04.2005, 21:17

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Jaz sem jih pridelala 30kg :((. Sedaj jih imam še 10 (recimo preveč). TRebuh je :(, rit mi je pa všeč, ker je normalno velika, prej je ni bilo. Ne vem kako imajo lahko ene lepšo postavo kot prej, saj vsi vemo da se trebuh med nosečnostjo nenormalno raztegne.:zmeden: A ja mogoče celotno postavo, trebuh gotovo nima nobena lepši kot pred porodom, ali pač?

clock-img

20.04.2005, 21:19

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Meni počasi lezejo nazaj, mala bo stara 11 mesecev. Še kakšno kilo pa bom na svoji normalni teži. Postave pa nimam lepše - vse je nekam mehko in mlahavo - bo treba skakat kot:sloncek: in tečt kot:kuza:.
:rozica::rozica:

clock-img

20.04.2005, 21:25

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Pri prvem porodu pridelala 12 kg dobila nekaj dol, vendar mi jih je enih par ostalo, pri drugem porodu pridelala 7 kg, že ene 2 meseca po porodu te dobila dol, ampak kaj ko zdej ne gre nič naprej....:((:((:((:(:(

clock-img

20.04.2005, 21:26

clock-img

Alina

pencil-img

297

Jaz pa sem že na svoji teži pred porodom.;):bravo:;) Na koncu nosečnosti sem imela 13 kg več. Naš Urban bo v soboto star tri mesece. Nisva se dojila, sem si samo izčrpavala 3 x na dan. Kilogrami so kar skopneli.

Me je pa malo strah, da se bom sedaj ko začnem jemati KT kaj zredila. Sedaj se počutim prav fino.

Zelo lepo pa mi je bilo ko sem imela trebušček in ga lepo opazovala kako raste.

Jaz postave nimam nič lepše!

Lep večer.

clock-img

20.04.2005, 21:37

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

SKOPNELO vse :sloncek:

Ej sam veš pomoje je to od organizma odvisno. Če si po naravi debelušen, potem lahko pomoje dvojčke dojiš, pa ne skopni:((

clock-img

20.04.2005, 21:53

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Malce imam še trebuščka, drugače sem se že vrnila na svoje kile. :sloncek::bravo:Izgubljam pa celulit :sloncek:oz. ga nimam več, le vse je malce mlahavo:hudicek: Imam občutek, da bom izgubila še kaj kilogramov, ker se moj cukr :duda:non stop doji.

clock-img

20.04.2005, 21:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

:((:((:((:((:((:((Nikol več ne bom taka kot sem bila. Zdej so povešene joške, večji boki, celulitasta rita, trebušček, pa še kej bi naštevala imamo najlepšo punčko. Ja no lasje so se mi pa popravl:)-:)-

clock-img

20.04.2005, 21:57

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pa ne bom več brala takih tem, ker sem potem še bol slabe volje:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

20.04.2005, 22:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.04.2005, 22:04

clock-img

Anonimen

Zredila sem se 33kg, sedaj jih imam še 12 viška in tamalega silim, naj duda, duda, duda....:duda::duda::duda::duda::duda::duda:
Sem pa še najbolj podobna :sloncek:. Ja - je pa eno izboljšanje (čeprav pretirano) - iz košarice A sem prilezla na E:ups:.

clock-img

20.04.2005, 22:11

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri prvem :duda: sem se zredila 20kg, pa so šle v štirih mesecih, pojma nimam kdaj, nazaj vse. Nič trebuha ostalo.

Pri drugi:duda: sem se zredila 12kg, pa so šle nazaj v 11. mesecih. Nič trebuha ostalo.

Pri tretjem:duda: sem se zredila 22kg, pa imam še 5kg viška. Trebuh ostal.

Jaz mislim, da ti po vsakem porodu presnova malo drugače delat. Telo manj kuri. Jaz že celo življenje jem količinsko približno enako, tudi v nosečnosti sem, pa kile imam od 7. razreda OŠ, enake. No, zdaj jih imam 5 več. Ampak za po treh otrocih se mi to sploh ne zdi nič groznega.:)

clock-img

20.04.2005, 22:17

clock-img

mata

pencil-img

116

Jaz sem pridobila 16 kilc in po treh dneh, ko sem prišla iz porodnišnice, sem jih imela 10 manj! Ne vem, a sem fenomen, al kaj, ampak res me je bila ena sama voda, ki je po porodu zginila. No, ostale kile je pa pupa spila, po kakih štirih mesecih:bravo: Samo trebuh še čaka na kakšno mišico:)-

clock-img

20.04.2005, 22:19

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:še vedno +10

....bo se treba spravt na dieto:hudicek:

clock-img

20.04.2005, 22:21

clock-img

pegy

pencil-img

254

Pri prvi nosečnosti dobila 30kg po enem letu dojenja zgubila 20kg se pravi 10 kg ostalo .Pri drugi nosečnosti pridobila 18kg zdaj po 4mes dojenja ostal samo še 1kg sam upam da bo še tistih 10kg za nazaj šlo dol.Drgač je pa viška pri riti ,trebuhu,joškah o celolitu se pa sploh nebom hvalila .Ja pa kaj čem imam vsaj dva najlepša :angel::angel:na svetu .
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

20.04.2005, 22:23

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ah ja, meni ni jasen pojav kopnenja kilogramov. sem bila prej suhica trlica, zdaj sem fino izpopolnjena, sam trebuh je pa k vzhajajoče testo za kruh:((

clock-img

20.04.2005, 22:24

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:bravo:puncica:bravo::bravo::bravo:

se strinjam, v resnici ne bomo nikoli več iste, imamo pa zato najlepše otroke:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

20.04.2005, 22:29

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Po obeh porodih v osmih tednih na starih kilogramih. Ampak trebušček je pa tako mlahav:((:((:((:((:((:((:((

Sedaj, pol leta po porodu pa še kilogram do dva manj, kot v starih cajtih, ko še nisem razmišljala o otrocih...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jasna

clock-img

20.04.2005, 22:37

clock-img

Anonimen

pupic@ in puncica! Se strinjam! Za noben "pridelani" kg mi ni žal. Tudi za to ne, da nimam popolnoma nič za oblečti in daizgledam v vsem, kar navlečem nase kot oblečena :sloncek:. Pomembno je to, da imam sončka, da je zdrav in srečen (no, vsaj zdi se mi).

clock-img

20.04.2005, 23:08

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz imam še plus 4 kg..počasi gre dol:)

clock-img

21.04.2005, 00:43

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Jaz se lahko za metlo skrijem :)-...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem