writing-img

Posteljica-kdaj jo znižati

clock-img

02.12.2005, 19:34

clock-img

Anonimen

Zanima me, kdaj ste znižale posteljico?
Pa še nekaj - ko ste znižale, ali ste dale tisto obrobo (veterček) okoli in okoli ali samo v tistem delu pri glavi?

clock-img

02.12.2005, 19:49

clock-img

Anonimen

Midva sva jo znižala,ko je imela okoli 10 mesecev,zdaj,ko ima 15 mesecev sva pa že mogla v noge(od posteljiceuser posted image )luknje zvrtati in jo spustit skoraj čisto na podenuser posted image

clock-img

02.12.2005, 19:53

clock-img

Anonimen

Mi smo stari 6 mescev in je še vse kot od začetka, torej na najvišjem!

Drugače pa nimamo varovalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2005, 20:07

clock-img

Anonimen

Nina nana, pa te ni nič strah,d a se ne bi z nogico "zahakljal" za prečko?

****, a pol je otrok praktično skoraj na tleh? Ne vem, mi smo v pritličju, pa se mi zdi, da imamo tla kar hladna, al to otročkom nič ne piha pa tko user posted image

Jao, danes kompliciram user posted image  

clock-img

02.12.2005, 20:33

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Po mojem posteljico znizaš, ko se je otroček sposoben ob ograji dvigniti. Mi smo stari 9 mesecev, pa smo še na najvišjem, moja nečakinja, ki je mlajša pa že dva meseca spi spuščeno.

Odvisno od otroka, koliko je aktiven.

LP user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

02.12.2005, 20:34

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Mi smo jo znižali, ko se je mala začela postavljati na noge (pri osmih mesecih), obrobo smo obdržali, ker se kar seli po posteljici in je drugače med špranje vtaknila nogico.

clock-img

02.12.2005, 20:37

clock-img

Anonimen

Eh če spi kot drvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne res ful mirno spi, se zbudi tak, kot ga dam v posteljo, torej celi obložen!user posted image user posted image

clock-img

02.12.2005, 21:06

clock-img

Anonimen

Ma ja,v bistvu je skor čist pri tleh,ene 5 cm nad tlemi.Tudi mi smo v pritličju in me to zelo žreuser posted image .Obrobo imam pa okoli in okoliuser posted image

clock-img

02.12.2005, 23:22

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Mi smo jo znižali pri 8,5 mesecih, ker se je naučil iz ležečega vsesti in se je tudi sklanjal preko ograjice. Obrobo imamo pa še vedno nameščeno pri glavi.

clock-img

03.12.2005, 12:11

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Pri 8 mesecih, ko sem jo dobila stati v postelji in me je skoraj kap, ker je dudo vrgla na tla in jo je hotela na vsak način prijeti!
Obrobo pa še ima, ampak predvsem zato, ker ji je ful všeč ko se zbudi in se malo pogovori z živalcami, ki so goruser posted image  druge funkcije pa ta obroba pri nas nima, ker se v spanju skoraj vedno obrneuser posted image

clock-img

03.12.2005, 19:30

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Mi smo spustili posteljico ko smo videli da se poskuša dvignit ob sedežni (malo pred 7. mesecem). In poglejgazlomka, naslednji dan se je dvignil v poseljici. Obrobo smo obdržali da zjutraj malo podremamo. Ker če se mu rata ponoči obrnit, in me zjutraj vidi skozi rešetke, je konec s spanjem. Če se pa z medvedkom pogovarja, ga pa še malo zmanjka.

Lep pozdrav
tasika

clock-img

05.12.2005, 11:31

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Mi smo jo znižali mesec dni nazaj,pri 8,5m.Obrobo pa smo tudi prmaknili navzdol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem