cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Posteljica

clock-img

10.07.2007, 13:20

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Kdaj ste ve pripravile posteljico - zibko, ki ste jo imele v spalnici poleg svoje postelje?

clock-img

10.07.2007, 13:24

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ko sem bila v porodnišnici sta je postavila moja mami in fant.

clock-img

10.07.2007, 13:24

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

1 teden pred rojstvom user posted image , saj nas je 3 tedne prej presenetil user posted image .

clock-img

10.07.2007, 13:26

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Pripravila sem jo kakšen mesec prej, sem se bala da bi me user posted image  prehite, pa fajn mi je gledat tisto posteljico user posted image . Zdaj v drugo pa bom vrjetno to naredila kakšen teden pred PDP, če ne bo pa že user posted image pripravil posteljico.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

10.07.2007, 13:30

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tisti dan ko sem šla v P, sem bila trdno prepričana, da grem v Mb po posteljnino.
No, na koncu jo je šla kupit moja mama, novopečeni ati pa je spreoblekel posteljico.

clock-img

10.07.2007, 13:32

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

1.sem jo pripravila ene dva meseca pred rokom. no pa ni bilo treba velik čakat, ker se je rodil 21 dni prej.
2.je bila pa kar še od prej, le preoblekla sem jo.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

10.07.2007, 13:41

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz bom zibelko postavila takoj, ko mi jo moj oče porihtal (naš fant bo spal v zibelki, kjer je spala njegova mamica). Ampak oblekla pa je ne bom, ker sem vraževerna in pravijo, da naj nebi posteljice oblačil, dokler ne greš rodit. Če popadki ne bodo tako hudi, jo bom sama, če ne pa jo bo novopečeni ati, ko bom jaz v porodnišnici.

clock-img

10.07.2007, 13:53

clock-img

Anonimen

Mi smo jo tudi že zložili in ima že posebno mesto v sobi, pa čeprav imam rok šele konec septembra. Prav lepo jo je gledati! Je pa brez posteljnine (le-ta je skrbno pospravljena in čaka na prvo namestitev), to bom potem v septembru poštimala.

clock-img

10.07.2007, 14:26

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Prvič sva imela posteljico pripravljeno 1.mesec pred PDP. ZDaj pa že skoz stoji v najini sobi,saj se nam je ni splačalo razdirat (imeli bomo 26 mesecev razlike).-

clock-img

10.07.2007, 15:20

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Tisti dan, ko sem ga rodila našega user posted image
To je cela štorija: posteljica je bila naročena pravočasno, potem pa so tolikokrat prestavili datum dobave, da sva jo dobila ravno tisti dan, ko se je mali rodil. Doma sva še čakala, da se popadki zgostijo, ko so klicali, da jo bodo dostavili, pa sva rekla: "OK, kar pridite, saj se še nikamor ne mudi user posted image user posted image user posted image ". Ko sva jo dobila, je trajalo še kakšni dve uri, da sva se le odpravila v porodnišnico.

clock-img

10.07.2007, 15:36

clock-img

Anonimen

Prvič kakšne 3 tedne pred rojstvom, zdaj jo bo pa oči postavil, ko bova v porodnišnici. Tamalo smo že prestavili v večjo posteljo, kinderpet pa razstavili, da ne dela gužve, dokler ne rodim.

clock-img

10.07.2007, 17:00

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Kakšen teden pred PDP, tudi posteljino sem že takrat oblekla.

clock-img

10.07.2007, 17:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2007, 20:44

clock-img

eya

pencil-img

4615

Kakšen mesec pred rokom.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

11.07.2007, 09:29

clock-img

Anonimen

Postavila sem jo ta vikend, 2 meseca pred pdp, ker so mi prejšnji teden naredili celo otroško sobo na novo in sva z možem seveda postavila vso pohištvo na mesto. In sedaj cele dneve visim v otroški sobi in čakam kdaj pride še prebivalecuser posted image . Posteljnino pa bom dala gor septembra.

clock-img

11.07.2007, 11:21

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Midva sva jo postavila, ko sva jo dobila, da sva videla kako bo zgledalo vse skupaj, zdaj pa čaka lepo pospravljena, da jo zopet postavima nekje v prvi polovici avgusta, rok pa imam v začetku septembra.

mojeustvarjanje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem