writing-img

Posteljica

clock-img

13.11.2008, 11:56

clock-img

inja2

pencil-img

600

Ojla

na UZ mi je G rekla, da imam že močno zrelo posteljico, pa sem jo pozabila uprašati kaj naj bi to pomenilo. Ali mogoče katera ve?

lp, Inja

clock-img

13.11.2008, 12:08

clock-img

lenika

pencil-img

6143

To pomeni, da boš zelo kmalu rodila.

clock-img

13.11.2008, 12:55

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

inja2 - vse čestitke :)

clock-img

13.11.2008, 13:03

clock-img

inja2

pencil-img

600

upam, da je res to to...

Dogaja se pa zaenkrat še nič konkretnega :))

clock-img

13.11.2008, 14:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem imela zrelo že skoraj dva meseca prej in še je mala zamujala par dni. Tako da nič ne skrbi, lahko še traja. user posted image

clock-img

14.11.2008, 08:35

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Meni je G v 33t tednu rekla, da je posteljica že malo pikčasta, kar kaže na to, da postaja zrela. Danes sem user posted image  37t in še vedno tu. user posted image  je še ful aktivno in nč ne kaže, da bi se mu kam mudilo user posted image

clock-img

17.11.2008, 20:17

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Inja2

Če imaš zelo zrelo posteljico vztrajaj da ti G vsak drugi dan naredi ctg. Namreč to se je zgodilo meni. Imela sem močno zrelo posteljici in nič ctg-jev. Prišlo je do odstopa posteljice in malčka so komaj rešili. Če bi prišla pol ure kasneje bi bilo usodno, že tako je visel na nitki.
Zato ti polagam na srce izprosi si ctg magari vsak dan, kajti če imaš posteljico močno zrelo ne prenaša več kisika in hrane tako kot bi morala in lahko pride do katastofe

Sonček

clock-img

17.11.2008, 20:21

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Aha sem videla da imaš dr. Blejčevo. Mene je močno razočarala, saj bi lahko preprečila kar se mi je zgodilo, če bi me naročala redno na ctg, zato vztrajaj na tem. Ko sem ji to omenila je bila čisto tiho in zardela, ampak ona je preveč ponosna da bi to priznala. Je pa imela zagovor zaradi mojega primera, saj je bil primer zelo odmeven

clock-img

17.11.2008, 20:45

clock-img

nara123

pencil-img

98

Se popolnoma strinjam z Sonček5,jaz bi natvojem mestu zahtevala tudi UZ pa tudi če bi ga morala plačati,pomoje ctg ni čisti pokazatelj,pri meni so bile tudi težave zaradi posteljice je bila pikica precej zahirana tako da še sreča da sem rodila prej...si sploh neupam pomislit kaj bi se lahko zgodilo,pa se hvala bogu ni.Tako da vstrajaj še na UZ .

Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem