writing-img

Posteljnina, ki se je naveličate

clock-img

13.03.2007, 14:15

clock-img

Anonimen

Kaj naredite s posteljnino, ki se je naveličate user posted image

Toliko posteljnine imam, da glava boli, je še čist ok (ni najmodernejša, ker je moja mama "balo" za hčerko pripravljala) in naveličala sem se je že zdavnaj. user posted image  Nekatera je celo še zapakirana.
Jaz pa kar gledam lepe posteljnine po trgovinah in bi takoooo kakšno imela...samo kaj, ko jih imam že tako ali tako polno omaro....pa če tiste od poročnega darila nč ne štejem user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2007, 14:20

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz sem kar nekaj še nove postljnine podarila Varni hiši v Ljubljani, ko so zbirali razne stvari, sem poleg novih pliškotov dala še novo postljnino zraven, ki je bila meni odveč.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

13.03.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

Podari jih komu. Jaz jih raztalam če jih kdo hoče. Nimam pa "bale"user posted image , tko da verjetno je nimam tolk k tiuser posted image , se je pa hitro naveličam in pol gre k kolegicam al pa k sestri al pa k komu k jo rab.

clock-img

13.03.2007, 14:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Najboljše, da jih podariš. Ali pa jih prišparaj za balo za tvojega sina, ali hčerko.user posted image .

clock-img

13.03.2007, 14:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Najboljše, da jih podariš. Ali pa jih prišparaj za balo za tvojega sina, ali hčerko.user posted image .

Joj srki, ne upam toliko tvegat user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2007, 14:47

clock-img

srki

pencil-img

9222

Se bojiš, kako bi reagiralauser posted image .

Kaj pa mogoče kakšen Rdeč križ?

clock-img

13.03.2007, 18:46

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ejla,punce,jaz bi pa res potrebovala na tone rjuh!
pa ne za na posteljo,bi ven zrezala male krpice,ker jih moj dragi potrebuje v delavnici za brisat roke umazane od strojev in dela,tako,da če jih katera misli zmetati stran naj mi javi,jih rade volje vzamem.Poštnino tudi plačam seveda!user posted image
Pa se ne hecamuser posted image

clock-img

13.03.2007, 20:37

clock-img

Anonimen

dej kako fotko pojstelnin v album :) mogoče jaz kako odkupim :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem