writing-img

Posteljnina Winx

clock-img

23.06.2008, 23:20

clock-img

Tempera

pencil-img

40

Zadnjič je ena spraševala, kje bi lahko kupila posteljnino z Winxicami ... danes smo dobili po pošti reklamni letak, da jo prodajajo v Lesnini na Brdu ....

clock-img

24.06.2008, 09:23

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Hvala za info user posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

24.06.2008, 09:56

clock-img

muška

pencil-img

3223

mene pa zanima, če je morda katera kje videla posteljnino z delfinčki? Iščem jo po totem našem Maribori , pa ne najdem. Moja dva pa si tako želita delfinčke.user posted image

clock-img

24.06.2008, 17:48

clock-img

gamini

pencil-img

823

Caillou, enako kot v Lesnini, kjer je cena 39, 90 EUR-ov dobiš v Tušu za 34, 90 EUR-ov.

Mi smo jo naročili pre e-baya in za dve plačali nekaj čez 40 EUR-ov (s poštnino).

clock-img

25.06.2008, 14:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: muška

mene pa zanima, če je morda katera kje videla posteljnino z delfinčki? Iščem jo po totem našem Maribori , pa ne najdem. Moja dva pa si tako želita delfinčke.user posted image

Jaz sem kupila eno v LeClercu v akciji. En velik delfin, pa še druge ribice in ena podmornica se mi zdi.  Res lušna in poceni. Edino mere za vzglavnik so pri njih čudne, 60x60 cm. no, nas to ni motilo.

Probaj pobrskat, morda je med posteljnino kaj ostalo. Žal se velikokrat zgodi, da je določena roba na zalogi samo v času akcije.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem