writing-img

Posteljnina z medvedkom Pujem

clock-img

24.03.2007, 23:29

clock-img

Anonimen

Ce kateri koristi informacija - v Mercator Hipermarketu imajo posteljnino z medom Pujem po 9,90€. V rumeni, sv. modri, modri, roza in vijolicni barvi, 4 razlicne motive (2 vsi njegovi prijatelji pa lunce pa neki v tem stilu, ena samo medo pu pa rozice, ena pa samo tiger). Mere so pa 140 x 90 in povster 40 x 50, se mi zdi.

Jaz imam taveliko, za tavelke otroke user posted image  Je pa 15€ user posted image

LP, Ribica

clock-img

25.03.2007, 10:17

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

u suuuuper, to rabim. Grem takoj jutri prečekirat.

Hvaaalaaa

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

clock-img

25.03.2007, 22:02

clock-img

Anonimen

Ni za kaj! user posted image

Edino treba je pogledat dobro - mi2 sva kupila 2 tamale, pa je v eni prevleka za kovter za 10 cm krajsa kot v drugi user posted image  Niso pa se probali, ker je se v pranju ..

clock-img

27.03.2007, 09:40

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

Ribica, hvala za informacijo. Jaz bom imela Pu-ja na steni, pa bi prav prišla tudi posteljnina. A je to v Hipermarketu v Ljubljani? Jaz sem iz Celja, pa bom šla preverit, če ga imajo tudi pri nas.
lp

clock-img

27.03.2007, 12:53

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ribica hvala, moj je ravno tam v Mercatorju, pa sem ga takoj poklicala.user posted image Naš MArk ima že tko vse pos teni in omarah, pa eno postelnino že imamo, ampak rabmo rezervo.Me prva zanima, če imajo še kaj.

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 27.3.2007 12:54:42 >

clock-img

29.03.2007, 18:25

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Posteljnino s pujem sem zasledila tudi v neckermannu, imajo pa tudi z miki miško itd. Kako veliko posteljnino je treba kupit za ta malo otroško posteljico?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem