writing-img

Posteljno varovalo

clock-img

21.05.2011, 10:45

clock-img

DannyS

pencil-img

852

Zdravo,

zanima me ali katera ve katero posteljno varovalo je primerno za posteljo z robom, namreč povsod kjer vprašam imajo samo tako, ki se zatakne pod jogi in je torej primerno za postelje brez roba, kjer se jogi v celoti vidi.

clock-img

21.05.2011, 13:11

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Mi imamo posteljo z robom in gre ravno tako gor,daš pod jogi pa še stranica ti drži.

clock-img

21.05.2011, 13:52

clock-img

DannyS

pencil-img

852

Tudi mi smo probali dat varovalo, ki se zatakne pod jogi od Brevija (smo ga dobili podarjenega), pa je bil potem jogi na tisti strani privzdignjen pa še vse je stalo tako postrani.

clock-img

21.05.2011, 13:58

clock-img

livia

pencil-img

2395

Nimamo teh problemov. Imamo posteljo z okvirjem, pa varovalo od Safety 1st, pa ni nobenih problemov. Vedno to varovalo vzamemo tudi na dopust, in v vseh posteljah je bilo ok.

clock-img

21.05.2011, 21:39

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Tudi naše varovalo je Safety in pri nas nič ne visi kam se res lepo uleže not je ta pravo za posteljo s stranico.

clock-img

22.05.2011, 13:23

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

pojdi do enega mizarja in mu reci, naj ti naredi dva adapterja in ureze eno dilo, pa imas varovalo. Moj ima tako posteljo ze od malega, dilo mi pa mizar po potrebi izdeluje, visjo ali nizjo, glede na starost user posted image  adapter je pa kot ena crka H  ,spodnji  delo H ja  zataknes za rob postelje, v zgornjega pa das dilo, mizar bo ze znal naredit, drugace ne znam razlozit. Pa se ta lesena deska naj bo v barvi postelje in pride zelo lepo.

clock-img

22.05.2011, 14:07

clock-img

Anonimen

Mi smo meli isto tezavo, ker se jogi res fino prilega okvirju. Smo jo pa potem kupili leseno v Ikei tako ki se pripne na okvir in to za bednih 7€. Ograjica je super!

clock-img

23.05.2011, 14:24

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Tudi mi imamo leseno ograjico, ki se kar natakne na rob postelje... pa je super...

clock-img

23.05.2011, 14:48

clock-img

Belen

pencil-img

2348

http://babyotroskatrgovinamiska.eu/index.php/sl/88-POSTELJNO-VAROVALO/167-LESENO-POSTELJNO-VAROVALO.html

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem