writing-img

Postopek vpisa v vrtec

clock-img

01.09.2006, 15:59

clock-img

Anonimen

No, pri nas smo ravno danes izvedeli, da (domačega) varstva ne bo. Upam, da nisem zamudila vseh rokov za oddajo vlog user posted image Zdaj takole je: naša user posted image bo januarja 07 stara eno leto in takrat jo mislim dati v vrtec. Zdaj pa mene zanima, kakšen je postopek vpisa, kje dobim obrazce, rada bi uveljavljala tudi znižanje plačila za vrtec, kako naj še pred vpisom v vrtec izračunam ali bom sploh zmožna plačevati vrtec....V glavnem, prosim, če mi lahko napišete čimveč kar moram vedeti.
Pa mogoče še to; kakšna oblika varstva je cenejša? Vrtec ali varuške?

clock-img

01.09.2006, 16:14

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

glede vpisa, greš v vrtec, prosiš za polo za vpis v vrtec in jo izpolniš ter jim jo neseš nazaj, vprašaj še, kdaj sprejemajo otroke, če jih sploh med letom in kako je, ker pri nas lahko otroka daš v vrtec samo 1.9. prijavnico pa oddaš do 30.3. se mi zdi.

Znižano plačilo pa uveljavljaš šele, ko imaš otroka v vrtcu in ne prej. Koliko stane, čisto odvisno od občine, pa tudi odvisno jasli so dražje. Je pa nekako primerljivo z otroški dodatki, v tistem razredu kot si pri otroških dodatkih, v tistem si tudi potem pri znižanem plačilu, npr. če si v 3. razredu za otr.dod. plačuješ nekje 30% cene vrtca. Vsaj pri nas je tako. Mogoče ima kakšna druga drugačne izkušnje.

clock-img

01.09.2006, 16:35

clock-img

Anonimen

Znižano plačila vrtca se da prej in ne ko je otrok v vrtcu.vsaj pri nas.je rok in moraš točno do roka prinest vlogo in vse kar spada zraven nje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem