writing-img

Postopek za ločitev

clock-img

13.11.2008, 22:57

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, kakšen je postopek za ločitev? Če se ločita sporazumno?

clock-img

14.11.2008, 07:59

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A to misliš zato, da bi manj vrtca plačevala? ne vem no, povezujem z ono temo.

clock-img

14.11.2008, 09:33

clock-img

ninini

pencil-img

356

Če se ločiš zato da bi imel kje olajšave potem je to totalna bedarija.sej ločitveni postopki tudi niso zastonj,meni osebno pomeni družina več in tega za noben denar ne bi naredila.poročiš se pa ja zaradi ljubezni in ne denarja vsaj tako naj bi bilo...

clock-img

14.11.2008, 10:31

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: ninini

Če se ločiš zato da bi imel kje olajšave potem je to totalna bedarija.sej ločitveni postopki tudi niso zastonj,meni osebno pomeni družina več in tega za noben denar ne bi naredila.poročiš se pa ja zaradi ljubezni in ne denarja vsaj tako naj bi bilo...

Zakaj ji ne odgovorite na vprašanje?kje pa piše,da se gre zaradi olajšavuser posted image

clock-img

14.11.2008, 17:39

clock-img

sabri

pencil-img

1291

Če imata skupne stvari, hišo itd...potem vama to uredi odvetnik, oziroma razdeli zadeve, če pa se sporazumno ločita, gresta do notarja, spišete dokument, čez nekaj časa gresta na sodišče, odgovorita par vprašanj in dobita papir, da sta uradno ločena. 

clock-img

14.11.2008, 18:46

clock-img

Anonimen

Kako prehitro sklepate. user posted image
Gre se za mojo prijateljico, ki se bo (verjetno) ločila in je v težavah, da ji vsaj malo pojasnim, kakšen postopek bi jo čakal, če bi se odločila za sporazumno ločitev oz. prepričala v to, ker .....ma ne da se mi. Sabri, hvala. Pa saj vaša ideja glede olajšav mogoče res ni neumna. Ste me spomnile na par takih parov, ki tako živi... Mogoče pa še meni prav pride....upssssssssuser posted image   A me boste zdaj oglodale?user posted image  Bežiiiiiiim!

clock-img

14.11.2008, 18:58

clock-img

sabri

pencil-img

1291

Si pljunila na karbit auser posted image . Je pa sporazumna ločitev gotova v dobrem mesecu že lahko. Srečno

clock-img

14.11.2008, 20:56

clock-img

Anonimen

Sporazumna je pa res preprosta, samo mislim, da bo velik problem priti do tega. A če ureja odvetnik, gre potem to na sodišče? A ureja en odvetnik za oba ali imata vsak svojega? A so postopki isti, če se živi v izvenzakonski skupnosti, glede otrok, preživnine, nepremičnin...A sem firbčna, kaj?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem