writing-img

Postrani košara

clock-img

21.08.2008, 19:51

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Meni na vozičku Buzz stoji košara postrani, ko jo dam gor. Bi morala stati čisto vodoravno ali je to normalno, da čisto mičkeno visi navzdoluser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 20:12

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

Ne vem, jaz nisem imela občutka da košara visi navzdol. Drugače pa, če na obeh straneh lepo notri skoči pomoje ni panike, potem pač samo podložiš ležišče, tako da glavica ni navzdol.

< Sporočilo je popravil bambi.t -- 21.8.2008 20:13:21 >

clock-img

21.08.2008, 20:20

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

IZVIRNO SPOROČILO: bambi.t

Ne vem, jaz nisem imela občutka da košara visi navzdol. Drugače pa, če na obeh straneh lepo notri skoči pomoje ni panike, potem pač samo podložiš ležišče, tako da glavica ni navzdol.

V bistvu ne visi, da je glava navzdol, ampak noge, tako da me to ne skrbi, samo čudno mi je zakaj sploh visi. Drugače pa lepo zaskoči, ko jo dam na podvozje.

clock-img

22.08.2008, 09:58

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Mislim, da je to normalno, tudi pri freestylu je tako.

clock-img

22.08.2008, 10:17

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Čisto normalno je, da čisto rahlo "visi" navzdol - pri meni je pri maxi cosijevem vozičku s quinny košaro enako.

clock-img

22.08.2008, 11:02

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Uf, sem pomirjena... ima kolegica speedy-ja in tudi košara malo visi....

Hvala za pomoč tudi vam user posted image Jst sem se pa že ustrašla, da je kaj z vozičkom narobe user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem