cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Posvetovalnica

clock-img

23.04.2008, 13:37

clock-img

Anonimen

Lep pozdrav vsem skupaj,

jutri sem narocena pri G na neko "posvetovalnico" , zanima me kaj to je?
Baje bo nek razgovor z babico, ki po porodu obisce mamico in dojencka user posted image  drzi ali ne ?

clock-img

23.04.2008, 13:45

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

posvetovalnica v kranju rečejo vsakemu pregledu pri ginekologu, ki ga imaš kot nosečnica... se pravi tehtanje, merjenje pritiska, odvzem krvi in vode, pa posvet z ginekologom...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

23.04.2008, 14:35

clock-img

Anonimen

Punce, na kolk časa jo pa imate. Jaz sem v Kr in jo mam še vedno na 4 tedne- čeprav sem že v 35. tednu. Sem brala, naj bi imela na dva tedna ??

clock-img

23.04.2008, 14:44

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Na 2 tedna. Verjetno te bo jutri naročila tako...da boš spet prišla v 37 tednu.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.04.2008, 18:21

clock-img

janjček

pencil-img

136

na začetku sem jo imela na 2, 3 tedne, ker sem imela probleme, sedaj pred koncem pa na 4 tedne. danes sem jo imela v 36. tednu, naročil pa me je v 39. tednu v kranju

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem