writing-img

Pot na Cres

clock-img

13.07.2011, 14:46

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Smo iz Tržiča, na Cres gremo prvič in sicer kampirati blizu mesta Cres. Prosim za kakršenkoli nasvet, kako najbolje in najhitreje na Cres? Ponavadi se odpravimo ponoči, da smo že na prvem ali drugem trajektu. Ali je bolje, če gremo čez Krk?
Hvala! user posted image

clock-img

13.07.2011, 14:55

clock-img

misa4

pencil-img

637

Ne splača se iti čez krk. Mi smo šli ob treh ponoči in Medvod in prišli tja ob osmih zjutraj, ker smo čakali trajekt

clock-img

13.07.2011, 14:58

clock-img

pety78

pencil-img

6109

U, super, hvala. Bomo šli na trajekt s Celine. user posted image

clock-img

13.07.2011, 15:39

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jap, sosedi hodijo na Cres s trajektom, to vem, za podrobnosti pa lahko vprašam, je sosed ravno nazaj prišel s Cresa in gre v nedeljo spet nazaj. Točen kraj pa je?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

13.07.2011, 15:43

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Blizu mesta Cres je kamp Kovačine. Bom zelo vesela vsake informacije. Hvala. user posted image Gremo pa to soboto, juhuhu! user posted image

clock-img

13.07.2011, 15:43

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Aja, drugače pa pelje trajekt s celine ali pa trajekt s Krka. user posted image

clock-img

13.07.2011, 15:58

clock-img

misa4

pencil-img

637

če greš s krka moraš še mostnino plačat in dalj je

clock-img

13.07.2011, 16:07

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Blizu mesta Cres je kamp Kovačine. Bom zelo vesela vsake informacije. Hvala. user posted image Gremo pa to soboto, juhuhu! user posted image

Se bom poskušala pozanimat, če ga le ulovim doma. Sicer pa - uživajte na polno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

13.07.2011, 17:37

clock-img

majrim

pencil-img

3991

Na celini proti Puli, nekje na pol poti (približno menda user posted image )med Rijeko in Pulo imaš trajektno pristanišče Brestova...trajekt vozi cca.15 minut do Porozine na Cresu...potem imaš cca.20 km do mesta Cres, malce pred njim pa imaš odcep za Kovačine - nimaš kaj zgrešit...tudi mi smo bili letos prvič v tem kampu in smo ful navdušeni nad njim..naslednje leto gremo spet user posted image
Še dve povezavi za pomoč:
vozni red trajekta http://www.jadrolinija.hr/pdfs/334.ljeto.2011.pdf
cenik http://www.jadrolinija.hr/pdfs/rljeto11.pdf

LP

PS:Preko Krka je daljša pot pa tudi dražja.

< Sporočilo je popravil majrim -- 13.7.2011 17:39:09 >

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

14.07.2011, 10:15

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Tudi jaz ti priporočam trajekt Brestova-Porozina, se pravi s celine user posted image , ker je bližje in vozi bolj pogosto, s Krka vozi na uro in pol, pa še mostnino imaš...

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

14.07.2011, 10:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Evo, pravkar sem dobila isto informacijo tudi od soseda. Opatija, Ičiči, Lovran, Brestovo in od tam trajekt. Baje res nimaš kaj falit.user posted image

F. Lainšček

clock-img

14.07.2011, 11:12

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

mi pa hodimo od lani čez krk ker je ful boljša cesta in si ful hitr dol. zdele smo že bli dol in trajekt vozi na 40 minut ko je gužva, tako da nič ne čakaš kej dost. in en je tavelik trajekt s kletjo in gre ful avtov gor. pa še prideš na sred cresa čist blizu mesta cres in vožnje po cresu skor nimaš več.
men je čez opatijo muka od ceste in se ful vleče, ovinki in potem še čez cel cres isto ovinkasta cesta, prepad...zdej je mal bolš k so jo razširl včas je blo pa katastrofa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem