writing-img

Potenje

clock-img

23.04.2008, 15:22

clock-img

ursy78

pencil-img

158

našuser posted image (7 mesecev),se že drugi dan ful poti,vendar samo zvečer ko ga dam spati.oblečen je v body,ter hlačke te s stopali,pokrijem ga čist malo pa je čež kake pol ure čist moker.plenička pod glavo je čisto mokra.v stanovaju imamo okrog 20-21 stopinj.res je bil prehlajen vendar ni imel nobene vročine.to se sedaj dogaja 2 dni prej pa tega ni bilo,tek da nevem več kaj naj?

clock-img

23.04.2008, 16:01

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

sobo preden gre spat dobro prezrači. za spanje je 20 stopinj preveč. ko jo dam spat jo še enih 15 min pustim odkrito, šele nato jo s tanko dekco pokrijem. ko grem pa še jaz pustim v sobi zraven okno na stežaj odprto in jo pokrijem s kovtrčkom do prsi....

oblečena je v bodi pa pižamco in brez nogavičk.....

je pa tudi to, da se eni otroci bolj potijo kot drugi.....

clock-img

23.04.2008, 16:11

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

je pa tudi to, da se eni otroci bolj potijo kot drugi

Ja, naša je pravi švicko user posted image Res, nenormalno se poti. In za spat jo raje manj oblečem, v sobi nima pretoplo, pa še preden se umiri, se ene 157x obrne okrog in okrog in je že od tega čisto hin.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

23.04.2008, 19:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.04.2008, 22:44

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

je pa tudi to, da se eni otroci bolj potijo kot drugi

Ja, naša je pravi švicko user posted image Res, nenormalno se poti. In za spat jo raje manj oblečem, v sobi nima pretoplo, pa še preden se umiri, se ene 157x obrne okrog in okrog in je že od tega čisto hin.

kje si našla to cifrouser posted image user posted image user posted image

mi pa imamo tak problem da se ne vrti ampak dviga na noge in morm stat zraven dokler ne zaspiuser posted image ker se bojim da se mi kam udariuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem