writing-img

Potisk za na majice

clock-img

21.05.2008, 20:45

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Živjo!
A mogoče veste kje se dobijo neki papirji, na katere natisneš motiv in ga potem prelikaš na majico? Sej ne vem če je sploh tak postopek. Mi lahko opišete prosim?

Hvala

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

21.05.2008, 20:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, tako nekako gre - naprintaš na ta papir in nalikaš. Videla sem jih v Intersparu in v Bib Bangu. Moraš pa pazit, da naprintaš zrcalno sliko, drugače ti lahko na majici recimo ANAJuser posted image

clock-img

21.05.2008, 20:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Drugače ti pa to tudi ponekod v fotokopirnicah naredijo (tista na Mariborski v Celju nasproti Lidla recimo). Prineseš motiv na ključu ali CDju, pa majico, pa ti naredijo v par minutah za male denarje.

clock-img

22.05.2008, 08:55

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem kupila to folijo v Mladinski knjigi, prodajajo pa jo po listih. Res pa je, da sem printala za sineta Mojstra Mihata in Drejca. Nato sem segrela likalnik na najmočnejšo stopnjo in zalikala na majico. Moraš pa kar kakšno minuto ali raje 2 drsat po foliji, da se to res lepo odlima in zalima na mikico. Drugače pa ni kakšna huda umetnost. Bomo še prakticirali user posted image

clock-img

06.08.2008, 16:45

clock-img

branex

pencil-img

1

V lj je nek sp. ki dela te stvari.Pošlješ mu predlog(fotka napis karkoli) ali pa sestaviš skupaj z njim
kar hočeš imeti na majčki in on ti to odtisne gor.Lahko pa mu tudi po mailu pošlješ.
zgleda v redu sem jih par dal naredit.tule je kontakt: 051 852 820 . al pa mail:flower.bs@gmail.com.
ima pa tudi transfer papir, se mi zdi da pride okoli 20€ 10 komadov.
upam da bo pomagal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem