writing-img

Potna in mrzla stopala

clock-img

20.07.2005, 17:51

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Naš sonček ima velikokrat stopala čist mrzla in mokra. Pa si ne znam razložit ali ga zebe ali mu je vroče. :zmeden: Tudi če ima gor nogavičke, ima občasno nogice mokre. A to samo tolk "švica" al kaj???

Hvala za pomoč, ker ne vem ali naj mu obujem nogavičke ali naj jih sezujem, ali naj ga bolj oblečem ali slečem.... :ups:

lp, Suzi

clock-img

20.07.2005, 17:55

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz bi rekla, da se mu stopala potijo. moji se tudi.

clock-img

20.07.2005, 21:45

clock-img

binica

pencil-img

512

Suzi,
mi imamo čisto isti problem. Lana ima skozi mrzle nogice, ki so pa velikokrat tudi potne. Tudi sama ne vem kako se obnašat, tako da te nogavice skozi dajem gor pa dol. SO mi pa rekli, da je fajn malo zračit nogice, tako da jo poskušam imeti čimveč brez nogavičk.

clock-img

20.07.2005, 21:49

clock-img

Maš

pencil-img

154

Pri moji punčki enako - ekstremno se poti v stopala, pot je pa seveda hladen. Najbolje je, da je čimveč bos, ko hodi naokrog, mu pa obuj čimbolj odprte sandalčke.
Lp!

clock-img

21.07.2005, 12:17

clock-img

SU

pencil-img

919

Nam so povedali v "materinski šoli", da je "indikator", če je malčku vroče ali ga zebe, v taki starosti tilnik! Zadaj potipaš vrat in če je hladen ga malce pokriješ, oblečeš, če je vroč, ga malce slečeš, odkriješ. Samo ne vem pa, do katere starosti to drži. Pr nas se še vedno da na tak način ugotovit. Sicer se pa dogaja isto kot vam-nogice mrzle in potne.:zmeden2: Jaz ga kar glede nase oblečem oz. mičkeno več. Pa, če je vroče, smo brez nogavičk, da se nogice zračijo. LP, Saša

clock-img

21.07.2005, 13:18

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Preko stopal se :duda: ohlajajo, zato imajo hladna in potna-ni panike, mora bit tako! So mi rekli, da nebi bilo ok, če bi v tej vročini imeli vroča stopala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem