writing-img

Potni stroški

clock-img

27.07.2008, 14:24

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Za tiste, ki se v službo vozite vsaj 30km v eno smer me zanima kako vam plačajo potne stroške. Koliko vam dajo po kilometru, če ste plačane po kilometru?

clock-img

27.07.2008, 16:13

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Jaz imam do službe cca. 35km v eno smer, dobim pa od 180 - 190 eur potnih stroškov na mesec. Seveda je odvisno koliko dni delam.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

27.07.2008, 16:32

clock-img

Disney

pencil-img

528

Meni potne stroške plačajo po avtobusni karti, je pa v eno smer cc. 50 km.
Koliko nanese je pa odvisno kolk delovnih dni imam.

clock-img

28.07.2008, 08:42

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Praviloma mora podjetje povrniti stroške prevoza na delo v višini stroškov javnega prevoza. Če javnega prevoza ni oz. ga ne moreš uporabljati, ti lahko povrne vrednost kilometrine, t.j. 0,15 eur za vsak polni kilometer (od 1.8. dalje je 0,18 eur).

< Sporočilo je popravil Antilopa -- 28.7.2008 8:43:25 >

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

28.07.2008, 11:52

clock-img

sazi

pencil-img

5175

ti lahko povrne vrednost kilometrine, t.j. 0,15 eur za vsak polni kilometer (od 1.8. dalje je 0,18 eur).

Ja, to je zakonsko omejena ZGORNJA meja, da znesek ni obdavčen. Minimum pa ne vem, kako je določen. V stari službi smo dobili zelo slabo plačane kilometre. Ni bolo 15% cene litra bencina (kolikor je bim takrat maksimum) ampak skoraj pol manj - kot bi dobil zdaj cca 0,1 EUR na kilometer. Pa še kilometre so nam krajšali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem