writing-img

Potovanja v lepe kraje

clock-img

28.01.2007, 12:06

clock-img

Anonimen

Za vse,ki rade in imate možnost potovat,si izbirat počitnice v tujini v eksotičnih krajih.Desno imate stolpec popotovanj in opise krajev in zakaj naj bi se za to odločili.

http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=102&article_id=155102070126132828111&cid=419

clock-img

28.01.2007, 12:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Hvala za info, vendar...no money, no funuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.01.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

Hvala lepa,enakouser posted image Morda v drugem življenju,ampak sdaj pa res nimam šans
da bi potovala.user posted image user posted image user posted image
Veš,vxsako nedeljo se vsedem pred TV,nihče me ne sme motiti,ker je ddaja o popotovanjih po svetu in tako virtualno potujem,vsaj to.

clock-img

28.01.2007, 14:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Na Vox-u? Ja, si sama tudi kdaj prste ližem in sanjam....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.01.2007, 14:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Na Vox-u? Ja, si sama tudi kdaj prste ližem in sanjam....

Ne ne,ne vidim toliko postaj.Na RAI3 Alle falde del Kilimandžaro,prfektna oddaja.

clock-img

29.01.2007, 13:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Neva, sej si u penzjonu, otroci so zrasli, mali je u vrtcu... Veš kok dobiš poceni last minute. Zdele je bila Turčija, 10 dni, krožna pot, all inclusive, 199 Eur. Me je imelo, da bi se prijavila, ampak je tamala še mal mejhna user posted image .

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

29.01.2007, 20:42

clock-img

Anonimen

U zelo ugodno.user posted image Morda kdaj drugič,veš pri nas se moramo veliko časa v naprej zorganizirat,res je tamali v vrtcu,amapk moja hči dela tudi popoldne in če je delo do zgodnjih jutranjih ur,tamlajša pa bo sedaj začela s prakso prav tako v gostinstvu,pa jo tudi ne bo doma.Tako ostanem jaz varuška,hočem ali nočem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem