writing-img

Potovanje z dojenckom?

clock-img

17.09.2007, 16:10

clock-img

tisa80

pencil-img

71

V začetku decembra nameravamo potovati v Egipt z našim nadobudnežom,ki po takrat dopolnil 7 mesecev.Sem v hudi dilemi ali naj grem ali ne.Ko nekaterim omenim ,da gremo me eni zmerjejo,da nisem normalna,če sploh vem kam grem,drugi me zelo podpirajo in pravijo ti samo pojdi in uživajte.Zanima me kaj mislite ve.Naj povem da ima hotel pet zvezdic,da je po priljubljenosti turistov v samem vrhu.Imenuje se HOTEL PALM RESORT.Če je že katera bila tam,bom vesela vsakega priporočila.Prosim svetujte mi.

< Sporočilo je popravil Seven RR -- 24.10.2007 20:16:41 >

clock-img

17.09.2007, 16:16

clock-img

principessablu

pencil-img

449

ti kar lepo pejt,drugi niso normalni,ki blebetajo take neumnosti,prijateljica je šla v egipt z 3 mesece staro punčko,tako da akcija,vi kar lepo uživite,mogoče se pa vidmo,moja bo stara takrat tudi 7 mesecev in načrtujemo izlet...a mate že rezervirano?preko katere agencije pa?pa cena?full me zanima...lp

clock-img

17.09.2007, 16:28

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Ja, gremo preko agencije Globtur.Potujemo iz Brnika ,cena z vsemi taksami vizami itd.pride 1600€ za dve osebi.

clock-img

17.09.2007, 16:33

clock-img

principessablu

pencil-img

449

a to za novo leto al kaj?full je drago..

clock-img

17.09.2007, 17:13

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Ne ni za novo leto.Osnovna cena je 689€ potem so pa vse takse, kot sem že zapisala,vize,riziko odpovedi pa zdravstveno zavarovanje itd.pa se nabere.Hoteli smo iti kje iz tujine ala Dunaj,Salzburg..pa je potem sama vožnja. Brnik je pa blizu in si hitro doma.

clock-img

17.09.2007, 17:19

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a to je sharm el sheikh, ne? ne najdem namreč spletne strani od hotela...pa saj je vseeno. Ne oziraj se na druge, če se tebi zdi ok in ti potovanje ne predstavlja problemov, potem seveda pojdi! Jaz trenutno zase nisem prepričana, če bi tovorila vse flaše s sabo user posted image  ampak bi šla vseeno kam na toplo, takoj!

clock-img

17.09.2007, 17:20

clock-img

principessablu

pencil-img

449

prašam zato,ker sem bila avgusta lani in plačala 400evrov z vsem vred za 1 teden..iz brnika

clock-img

17.09.2007, 17:20

clock-img

principessablu

pencil-img

449

vglavnem nima veze,vi uglavnem le pejte in to je to...uživajte,lp

clock-img

17.09.2007, 17:21

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

aja, kako ste se imeli pa na morju? verjetno ni bilo problemov? pa računaj na to, da otrokom ne paše toliko vlaga-sicer za egipt ne vem...ampak jaz sem hotla na tajsko, pa so mi tudi rekli, da naj raje še malo počakam.

clock-img

17.09.2007, 17:27

clock-img

principessablu

pencil-img

449

jaz sem se imela super,problemov nevem zakaj bi imela...aja meseca decembra tam ni tok vroče,je ravno prav..

clock-img

17.09.2007, 17:34

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Ne ne nobenga ne poslusaj in ker pejd!!! Moja ma 9 mes. Pa ze sma bla na dopustu na Bolu! Potem jaz sem sla z njo k sorodnikam v Ukrajino, potovala sma z letalom 2 ure in pol se z vlakom 8 ur! Tamala navjana potovati ze v mojem trebuscko! Pot pa prenesla super, na avionu zaspala, v vlaku tudi, ker je bil ponoci... ja pa res da sem mogla nesti i kozarci i posodice, hrano, frutke, soke, kasice, robcke, slincke, pampersi, igrace...............................................user posted image
Ampak sma pa uzivala vse povsod, in mala je ful pridna... Tvoj otrocicek bo tudi, moras ga navaditi, vsaj potovati skupaj, je pravi uzitek!!!!!!!!!!!!!!!!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

17.09.2007, 22:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz bi šla takoj. Moj pa ne. Še za v toplice jeseni za 4 dni sem ga komaj prepričala.user posted image

clock-img

18.09.2007, 14:35

clock-img

soncek1997

pencil-img

21

Tisa, ti kar pojdi. Vožnje z letalom je cca 4 ure; pa otrok bo verjetno moral sedeti pri tebi v naročju, če bo letalo polno. Edino previdna bodi pri vodi - uporabljaj samo ustekleničeno vodo in pri umivanju otroka pazi, da ne bo pil vode. Zrak je suh-  ni nobene vlage, tako da tudi ni komarjev. Previdna bodi še pri hrani - jej sadje, ki se lupi (banane,....) in pa pri ribah.  Priporočam, da s sabo vzameš še kakšna zdravila - proti vročini, medicinsko oglje ter nelit 60 (za vsak slučaj, če pride do driske). Če potrebuješ še kakšne inf. vprašaj. (sem zaposlena v turizmu, v avgustu bila s svojim otrokom v Sharmu...)

clock-img

18.09.2007, 15:12

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

sonček se priporočam za kakšne nasvete!!! kdaj se lahko potuje še na kakšne bolj oddaljene destinacije (dubai, maldivi, tajska...itd.)?

clock-img

18.09.2007, 20:34

clock-img

bilbo

pencil-img

200

sami smo se ravno vrnili s Krete, Nia je stara ravnokar 7 mes. Bilo vse BP, gremo pa še decembra na Gran Canario.

daljše destinacije so pač problem sam zaradi tega, ker otrok nima sedeža, leti pa sem 10 ur in več.

clock-img

19.09.2007, 09:07

clock-img

soncek1997

pencil-img

21

Kaja2007 - glede destinacij je tako. Iz mojih izkušenj priporočam, da najprej "poskusite" bližnje destinacije, da vidiš, kako otroku ustreza let z letalom, potem je tu še odvisna starost otroka; prehrana, čas potovanja,.... Na osnovi tega se je lažje odločat kdaj in kam z majhnim otrokom. 

clock-img

24.10.2007, 10:39

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Evo punce moje potovanje je pred vrati.V petek potujemo v Egipt in upam da bo vse ok.Hvala her ste mi pisale same vspodbudne besede,ker drugače ne vem kako bi bilo ker mi še vedno vsi natolcujejo,da sem nora,da grem z 7,5 mesečnikom na dopust tok deleč.Moram pa priznati,da me je globoko v sebi ševedno malo strah.

clock-img

25.10.2007, 08:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja, te bo strah, dokler se ne boste vsedli na letalo. Potem boš pa videla, da je super, da so otroci zelo prilagodljivi in se boste imeli max lepo!

Srečno!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

26.10.2007, 21:14

clock-img

Anonimen

Uživajte user posted image  user posted image

clock-img

26.10.2007, 21:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

to boš morala pa sama najbolje vedet, ker veš, kakšnega otroka imaš.

jaz res nisem komplikator, za razliko od mojega, pa sem pred porodom vedno rekla, da bomo poleti že ležali na eni plaži v grčiji user posted image
pa se je obrnilo malce drugače: dobili smo zelo zahtevnega malčka in meni se enostavno ni ljubilo gnjavit z neko grčijo in smo raje napakirali naš kombi in šli na hrvaško.....

saj samo po sebi res ni nevem kaj....ampak ko sva šla midva na potovanje v egipt, so nekaj zasrali z letali in smo potovali svojih 8 ur, potem so nam zgubili še prtljago....tak, da je šel cel dan....in sama sem bila čisto preč, ne da bi še mela dete zraven. so pa bili na istem avionu eni z 6-mesečnikom, ki je vse to prenesel brez problemov. samo je pa 95 % mirnejši od mojega mladička....

torej, sama najbolje veš.

...vox populi...

clock-img

30.10.2007, 21:07

clock-img

Babaloo

pencil-img

141

Midva sva šla z 10 mesečnico v sr. Ameriko, pa nismo živeli v tako nobel hotelu in v kakem turističenm kraju. pa ni bilo problemov.
Samo pazi, kaj ji daješ za jest in pit.
Jaz sem ji umivala usta z vodo iz steklenice in jedla je samo olupljeno sadje.
Ker če dobi drisko, je lahko velik problem za tako malega otroka. Sicer pa imajo v takem hotelu zdravnike.
Ti samo pojdi in uživaj.

clock-img

31.10.2007, 22:19

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Mi smo šli letos z avtom kar daleč z 8muser posted image . In mi je žal d anismo šli nekam z avionom. Zato ker je moj vozu avto in je bil valda mali ful tečen in pol je bil on živčen ker se je mogel skoncentrirati na vožnjo.
TAko pa oba lahko za user posted image  poskrbita. Pač no ni ti traba pazit an vožnjo pa tako dalje. Edin kar je da se ne moreš organizirati kot se ti hočeš-mislim postanke...

clock-img

03.11.2007, 14:36

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Tisa80!

Kako je bilo?
Saj si včeraj prišla domov, ne? user posted image

Javi se kaj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem