writing-img

Potovanje z letalom

clock-img

25.10.2010, 11:05

clock-img

marjetka

pencil-img

83

V 28 tednu user posted image imam predvideno službeno pot na sestanek v Bruselj (dolžina leta 1 h), sestanka sem se nameravala udeležiti, saj se vračam še isti dan domov, vendar so me nekateri prestrašili s svojim odzivom (v smislu ali ti to resno) in sedaj ne vem kaj storiti. Naj povem da sem se podobnega sestanka udeležila že v 18 tednu in ni bilo nobenih težav,
ali ima kakšna izkušnje z letom v tem času nosečnosti,
LP

clock-img

25.10.2010, 11:33

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Jaz sem bila 6 mesecev noseča in sem letela v New York za en teden.
Nimaš se česa bati, če le nosečnost poteka normalno, sploh pa še, ker bo let itak trajal kratko.

clock-img

25.10.2010, 11:42

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

Odgovor dr. Pušenjaka:

V nobenem obdobju nosečnosti letenje ni nevarno, vendar je treba upoštevati, da se porod lahko zgodi kjerkoli. Omejitve so le pri prevoznikih iz nekaterih držav, ki so že pravno rešila, kaj pomeni, če se otrok rodi na njihovem ozemlju – v letalu. Nekatere družbe dovolijo letenje do 28. tedna, druge do 30. ali do 32. tedna. Vsaka nosečnica, ki želi leteti, se mora pri letalski družbi prepričati, do katerega meseca nosečnosti sprejema nosečnice na letalo.

Dobro bi se bilo pozanimati na letalski družbi.

Drugače pa srečno pot user posted image .

clock-img

25.10.2010, 12:25

clock-img

janapan

pencil-img

823

jaz na tvojem mestu ne bi skrbela, kaj pa se ti lahko zgodi v tisti uri ko boš v zraku....razen to, da letalo pade dol, za kar je občutno manj možnosti kot da imaš prometno nesrečo. Fora letenja je sam v tem da pri čezoceanskih letih, ki so na visoki višini in dolgotrajni je zaradi povečanega pretoka krvi večja možnost embolije - ma tpo sam teoretično in zato pri takih poletih priporočajo, da si nosečnice oblečejo najlonke. jaz sem šla v prvi polovici nosečnosti v NY za 10 dni in je blo vse bp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem